Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους - Το ιδιαίτερο όνομα και ο κομψός στολισμός

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 τον γιο τους σε στενό κύκλο έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να μην προβάλλουν ιδιαίτερα το παιδί τους στη δημοσιότητα και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που δεν διέρρευσε τίποτα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Να πούμε εδώ, πως το ζευγάρι επέλεξε ένα ιδιαίτερο όνομα για τον γιο του! Το όνομα του αυτού Ερμής. Μετά τη βάφτιση οι καλεσμένοι του Μποτία και της Φουρέιρα οδηγήθηκαν για το πάρτι στο Island με τον στολισμό να έχει έντονο το λευκό και γαλάζιο χρώμα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Ερμής).

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου Ελένης Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε διακριτικά στον χώρο έξω από το πάρτι και απαθανάτισε αποκλειστικά τους πρώτους καλεσμένους της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία. Ανάμεσα σε αυτούς ο συνεργάτης της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος και ο κουμπάρος της, Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του.

Ελένη Φουρέιρα - Γιος - Βάφτιση - Στολισμός

Ελένη Φουρέιρα - Γιος - Βάφτιση
Ελένη Φουρέιρα - Βάφτιση γιος - Αρσενάκος

Ελένη Φουρέιρα - Βάφτιση γιος - Παντελής Τουτουντζής