Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Ελένη Κολτζή - Η ιδιαίτερη φωτογραφία με τη νύφη

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Κολτζή στο Δημαρχείο Πειραιά με το ζευγάρι να καλεί σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή του τα απολύτως αγαπημένα του πρόσωπα (δείτε εδώ τη μπομπονιέρα του γάμου).

Το Σάββατο 8/6 ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram μετά τους όρκους αγάπης, που αντάλλαξε με τη σύζυγό του. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει για τις ευχές, που έλαβε μετά τον γάμο του δημοσιεύοντας μια από τις πολλές φωτογραφίες με τη νύφη και εκείνον στο Δημαρχείο.

Ο γαμπρός για την ημέρα του γάμου επέλεξε κοστούμι στις αποχρώσεις του γκρι με λευκό πουκάμισο. Εντυπωσιακή θα λέγαμε πως ήταν η νύφη φορώντας διακριτικό λευκό νυφικό με διαφάνεια στο πάνω μέρος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά τον γάμο του με την Ελένη Κολτζή

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας στείλατε τις θερμές ευχές σας για τον γάμο μας. Η αγάπη και η στήριξή σας μας συγκίνησαν απέραντα και έκαναν την χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη. Κάθε μήνυμα, κάθε ευχή, ήταν μια υπενθύμιση της αγάπης και της εκτίμησης που μας περιβάλλει. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ήσασταν μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής της ζωής μας.

Με τις θερμότερες ευχές,

Γιάννης - Ελένη», αναγράφεται στην ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ελένη Κολτζή - Γάμος
Αλίκη Βουγιουκλάκη - Instagram

Η Ελένη Κολτζή είναι μια γυναίκα η οποία έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθείας, ωστόσο μένει στο Παλαιό Φάληρο, στην ίδια περιοχή με τον καλό της. Έχει πάρει πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, όμως ασχολείται εντατικά με τις έρευνες και τεχνολογίες που στόχο έχουν την εξέλιξη της ιατρικής.

Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, συμμετείχε ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ στον διαγωνισμό “Match & Develop a startup”, όπου στέφθηκε νικήτρια.

Είναι αρκετά διακριτική και δεν της αρέσει να προβάλλει ούτε εκείνη την προσωπική της ζωή και παρόλο που έχει social media, τα προφίλ της είναι κλειστά, γι' αυτό και δεν είναι πολλά στοιχεία γνωστά για εκείνη.