Μαρία Τζομπανάκη: «Δεν θυμόμουν τα λόγια και...» - Η απίστευτη ιστορία από το 1ο γύρισμα με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό

«Ήταν ψυχρός»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Watch Next με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με την ηθοποιό να μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση, που έχει δημιουργήσει με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Τα τελευταία τρία χρόνια το τηλεοπτικό κοινό του Alpha βλέπει μαμά και γιο να παίζουν στη σειρά ''Σασμός'' με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι δύο ηθοποιοί ενσαρκώνουν στο σίριαλ τη σχέση που έχουν και στην πραγματική ζωή, αφού η Καλλιόπη είναι η μητέρα του Αστέρη.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη έγινε γνωστή η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από το πρώτο γύρισμα που έκανε με τον γιο της για τον Σασμό με την ίδια να ξεχνάει τα λόγια της (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά του).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για την πρώτη σκηνή με τον Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να προστατέψω τον Ορφέα από τη μητρική ορμή, τη συναισθηματική ορμή. Και το ίδιο και τον ρόλο που έπαιζα και γενικά τη δουλειά. Είδα απέναντί μου ένα πρόσωπο, τον γιο μου, που δεν ήταν ο γιος του. Εξαιτίας του, έπαιζε τον ρόλο ήδη.

Ήταν ήρεμος, “ψυχρός” ως προς την ιδιότητά του σαν γιος μου και έπαιζε αυτό που έπρεπε να παίξει. Και εγώ είχα μείνει στο “μαμά”. Δεν θυμόμουν τα λόγια και λέω με κοιτάζει έτσι το παιδί μου; Ξέχασα τη δουλειά και κυριάρχησε η μάνα. Χρειάστηκα λίγο χρόνο, όχι ημέρες, την ίδια μέρα.

Και ήρθε ο Ορφέας και μου λέει: ''Μαμά αν δεν τα μαθαίνεις να έρχομαι σπίτι να μαθαίνουμε''. Και τους λέω αφήστε και οι δύο. Ξεχάσατε ότι παίζω τη μάνα του παιδιού μου και μάλιστα Κρητικιά και είναι ο ρόλος της ζωής μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό;. Γιατί εγώ δεν το ήξερα», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.