Έλενα Παπαρίζου: «Τέλος!» - Βάζει τέλος στο bodyshaming που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο με την τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για το κομμάτι του bodyshaming, που και εκείνη έχει δεχτεί κατά περιόδους.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια βάζει τα όρια της και ξεκαθαρίζει, ότι όπως όλοι έτσι και εκείνη έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερη σε ότι αφορά τις επιλογές στην εξωτερική της εικόνα και ό,τι συνεπάγεται σε αυτό.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που η Έλενα Παπαρίζου έχει υπερασπιστεί δημόσια άλλες γυναίκες που έχουν δεχτεί bodyshaming ακόμα και σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές σε συνδυασμό με την ηλικία τους.

Το σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου σχετικά με το bodyshaming

Μεταξύ άλλων, έχεις σχολιάσει (και αναχαιτίσει πολύ εύστοχα) όλο το bodyshaming που κατά καιρούς έχεις δεχθεί. Γιατί ακόμη και σήμερα έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα σώματα των άλλων (και κυρίως των γυναικών);

Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τι θα ήθελες να πεις σε όλα αυτά τα σώματα που επιθυμούν να ξεχυθούν ελεύθερα στις παραλίες, αλλά μπορεί να διστάζουν;

Όλοι έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε τη ζωή. Ζήστε ελεύθερα!

Έλενα Παπαρίζου - Bullying

Σε παλιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις στον Τάσο Ριζόπουλο, στο #Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1, με απόσπασμα να προβάλλεται στο Happy Day: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby botox κτλπ. Και θα σου πω κάτι, αν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Απλά όσο να 'ναι τα πράγματα πέφτουν, έπεσε λίγο το ματάκι. Δεν είναι κάτι κακό, απλά θεωρώ, πως οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε αρκετές φορές πριν, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινάμε και να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Αυτό, που είπα πριν, όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας», (δείτε εδώ το βίντεο).