Πάολα: «Παίζουμε δυνατά κύριε μου; Όχι γα@@ την π@@τ@ν@ μου» - Τα επί σκηνής ''γαλλικά'' μετά τις καταγγελίες ηχορύπανσης στο κέντρο που τραγουδάει

Το όλο νόημα σχόλιο της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 7/8 η Πάολα ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά την είδηση για λουκέτο στο μαγαζί (δείτε εδώ) που βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το κατάστημα ξεκαθάρισε πολύ σύντομα τις φήμες περί κλεισίματος μετά τις καταγγελίες για ηχορύπανση. Να τονίσουμε εδώ, πως η Πάολα εμφανίζεται στο Catalaya Music Area κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον Ηλία Καμπακάκη.

Την Παρασκευή 7/6 λοιπόν, οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν κανονικά στη σκηνή με την Πάολα να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο πριν την έναρξη του προγράμματος δείχνοντας φανερά την ενόχλησή της με όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Το σχόλιο της Πάολα μετά την καταγγελία στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά. Όχι γα@@ την π@@τ@ν@ μου. Παίζουμε δυνατά κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως! Θα περάσουμε καλά απόψε; Ορχηστράρα μου, μαέστρο μου καλά σε βλέπω. Άντε δωσ' το», είπε η Πάολα.

Το βράδυ της Πέμπτης 6/6 και μετά την αναστάτωση, πως το νυχτερινό κέντρο θα κλείσει, έγινε μια επίσημη ανακοίνωση από τον λογαριασμό στο instagram του Catalaya Music Area. Οι εμφανίσεις της Πάολα και του Ηλία Καμπακάκη συνεχίζονται κανονικά στο συγκεκριμένο μαγαζί της Θεσσαλονίκης, καθώς τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση.

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ τούτου οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά», αναγράφεται στην ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Catalaya Music Area.

Πάολα - Νυχτερινό κέντρο - Ανακοίνωση