Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν...» - Οι τελευταίες στιγμές της πριν φύγει από τη ζωή και το παράπονό της

Οι αποκαλύψεις της ανιψιάς της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 7/6 σε ηλικία 91 ετών με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, που έκανε στα social media η ανιψιά της (δείτε εδώ).

Πρόκειται για την Άννα Στυλιανοπούλου, η οποία είχε μεταφέρει και πριν από λίγο καιρό νεότερα για την υγεία της ηθοποιού. Η ίδια μίλησε το Σάββατο 8/6 στο Χαμογέλα και Πάλι εξηγώντας πως ήταν η Δέσποινα Στυλιανόπουλου τον τελευταίο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Οι δηλώσεις της ανιψιάς της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για τον θάνατό της

«Η θεία μας δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο, ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της, αλλά παρ' όλα αυτά αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι.

Για πολλούς λόγους τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε να φεύγουν οι αγαπημένοι της φίλοι από τη ζωή, αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την έριξε πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός, ότι δεν δούλευε όσο δούλευε πριν από μερικά χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει, το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά αισθάνθηκε απομονωμένη στο σπίτι. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν όλη τη μέρα έξω. Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.