Ναταλία Γερμανού για σχέση Λιάγκα - Αντωνά: «Όταν έχεις μία σχέση με έναν διάσημο άντρα καλό είναι να μη...»

Τα σχόλια για το νέο ειδύλλιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για σχέση Λιάγκα - Αντωνά: «Όταν έχεις μία σχέση με έναν διάσημο άντρα καλό είναι να μη...»

Όπως όλες οι εκπομπές σήμερα Σάββατο 8/6 και γενικά τις τελευταίες ημέρες, έτσι και η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά που ξεκίνησε έπειτα από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από κοινή βραδινή έξοδό τους.

Η Μαρία Αντωνά ήδη έχει δώσει την πρώτη της απάντηση, όταν η κάμερα την συνάντησε στο δρόμο. Η δημοσιογράφος ωστόσο ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε το γεγονός. Από την άλλη όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει κάνει καμία αναφορά διατηρώντας το χαμηλό προφίλ που κρατάει στα προσωπικά του όλα αυτά τα χρόνια.

Το σχόλιο της Γερμανού για Λιάγκα - Αντωνά

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, σχολίασε πως καλό είναι όταν μια κυρία έχει σχέση με έναν διάσημο άντρα καλό είναι να μην τον "εκθέτει" εκτός και αν το έχουν συμφωνήσει.

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω τον έρωτα και να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και το λέω μέσα από την καρδιά μου και το τονίζω. Αλλά θεωρώ ότι όπως δεν μας αρέσει όταν ένας άντρας αφήνει αιχμές ή υπονοούμενα για τη σχέση του είτε είναι φρέσκια ή κρυφή με μία κυρία. Δεν λέμε πάντα ότι ένας κύριος δεν εκθέτει μια κυρία; Το λέω εγώ για τον Γιώργο που και αν έχει κάνει την προσωπική ζωή φύλλο και φτερό. Θα πω λοιπόν ότι το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα. Όταν έχει μία σχέση με έναν διάσημο άντρα καλό είναι να μην τον "εκθέτει" εκτός κι αν το έχουν συμφωνήσει. Αν δεν τον έχουν συμφωνήσει και οι δυο πλευρές μα είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν μιλάει ο ένας δεν μιλάει και ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Να σημειώσομε πως όπως επίσης ειπώθηκε, Λιάγκας - Αντωνά ήρθαν πιο κοντά όταν πήγαν για ταινία στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά.