Ιωάννα Μαλέσκου - "Σπάει" τη σιωπή της: «Μου είπαν "θέλουμε να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη"»

«Για εμένα δεν υπάρχουν βασίλισσες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου -

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 8/6. Η παρουσιάστρια που ανακοίνωσε πως ο τελικός του Tv Queen θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 16/6, μίλησε εντελώς ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όσο συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΙ.

Δύσκολο να φύγει από τη μνήμη το γεγονός πως όλες οι εκπομπές και όχι μόνο την σύγκριναν με την Ελένη Μενεγάκη τόσο στο εμφανισιακό της όσο και στον τρόπο της ομιλίας της.

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θεωρώ ότι αν ξεκινούσα να κάνω πράγματα δεν θα ήμουν η ίδια. Θα έκανα άλλες επιλογές. Θα είχα άλλη δυναμική απέναντι στα πράγματα πάντα με σεβασμό. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε κάτι που συνέβαινε και δεν το είχα φανταστεί ακριβώς. Θα έπρεπε να με επηρεάσουν πράγματα που δεν έπρεπε να με επηρεάσουν», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του MEGA.

Δείτε επίσης: «Μου ζήτησαν να....» - Η απαγόρευση που είχε κάνει ο ΣΚΑΙ στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την Ελένη Μενεγάκη

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν το μεγάλο "ναι" στον ΣΚΑΙ, σε μια από τις επικοινωνίες που είχε με κάποια πρόσωπα, της είχαν πει πως "θέλουμε να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη".

«Μιλάτε για το τρέιλερ τότε που ήταν υπερπαραγωγή. Γενικά το κομμάτι της ιεραρχίας το έχω πολύ ψηλά και το σέβομαι, χωρίς να σημαίνει ότι τώρα να κάτι κλωτσούσε μέσα μου δεν θα το έλεγε. Τότε, στο ξεκίνημά μου δεν το έκανα και τώρα να γύρναγα τον χρόνο πίσω πάλι δεν θα το έκανα. Γιατί θα ερμηνευόταν ως ασέβεια και ως μια τάση “ξαφνικά ακόμα δεν πρόλαβε να σκάσε από το αυγό της, βγήκε να μας κουνήσει και τα φτερά;".

Τότε δεν κατάλαβα ότι πήγε να παρουσιαστεί έτσι, γιατί πριν να φτάσω στον σταθμό με τον οποίο ξεκίνησα, στην προηγούμενη επαφή που είχα, πριν από το μεγάλο “ναι”, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είχαν πει ξεκάθαρα, γι αυτό και απομακρύνθηκα, ότι εμείς θέλουμε να έρθεις εδώ, γιατί δημιουργείται αυτό το κενό και θέλουμε να πάρεις τη θέση αυτού του προσώπου. Της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ τότε δεν δέχτηκα. Είπα ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που αναζητάτε. Υπήρξε αυτή η γραμμή τότε. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι ο ΣΚΑΪ. Δεν λέω κάνω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, γιατί με όλο αυτό που είχε συμβεί, με ακολουθούσε και μου είχε δημιουργήσει μια τέτοια πίεση, που αισθανόμουν ότι διαρκώς πρέπει να απολογούμαι. Για εμένα δεν υπάρχουν βασίλισσες», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης: «Όχι και να τα λούζομαι όλα εγώ...» - Η άρνηση της Μαλέσκου να μιλήσει για τον ΣΚΑΪ και η σκληρή απάντηση στον Βαγγέλη Περρή