Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι στην Μύκονο - Η απάντηση στο κράξιμο που δέχτηκε για τα "καυτά" μαγιό της

"Πόλεμος" στα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες όταν η Ιωάννα Τούνη μαζί με την ομάδα της Bubblegun από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν στην Μύκονο για την παρουσίαση της νέας συλλογής μαγιό. Συγκεκριμένα, η κάμερα του Mykonoslivetv, τράβηξε βίντεο την ώρα που τα κορίτσια ήταν στην πισίνα του σπιτιού που είχαν νοικιάσει και φωτογραφιζόντουσαν χωρίς να το γνωρίζει κανείς τους και στην συνέχεια κοινοποιήθηκε. Τα λόγια του ιδιοκτήτη λοιπόν της εν λόγω σελίδας στην εκπομπή Super Κατερίνα, προκάλεσαν πολλά σχόλια στις εκπομπές.

Μάλιστα, ενοχλημένη εμφανίστηκε και η ίδια η Ιωάννα Τούνη η οποία του απάντησε με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την στιγμή λοιπόν εκείνη, η επιχειρηματίας στα social media δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως ενώ είναι μαμά φοράει πολύ αποκαλυπτικά και μικροσκοπικά μαγιό και πηγαίνει στη θάλασσα. Στα σχόλια αυτά απάντησε η ίδια με μια ανάρτηση στο Tik Tok.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα σχόλια για τα μαγιό της

Φορώντας ένα από τα πιο αποκαλυπτικά μπικίνι της, η Ιωάννα Τούνη χόρεψε με θέα το Αιγαίο και την πισίνα του σπιτιού που έμενε και έγραψε «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που λένε να σταματήσω να φοράω σέξυ μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

@j.touni

Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου συμπεθέρα?🤔🤔🙃 #fyp #tiktokgreece #viral #foryoupage #mykonos @Bubblegun

♬ Aeroplano - Eleni Foureira & Beyond

Να σημειώσουμε πως μετά τον χαμό που προκλήθηκε, ο Πέτρος Νάζος, βγήκε στην εκπομπή Happy Day και ζήτησε συγγνώμη για τον σχόλιο που έκανε. «Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου. Η ομάδα της ενοχλήθηκε. Εκεί ζητάω συγγνώμη. Αλλά πάντα το λέω χαριτολογώντας. Ειδικά με την Ιωάννα που την έχω αποθεώσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να με βρίσει τηλεφωνικά. Από εκεί και πέρα και για εκείνη είναι φάουλ να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς από την στιγμή που έχει τόσους followers», είπε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση.