Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η δημόσια απάντηση μετά την ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου περί απιστίας και παράλληλης σχέσης

«Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο επικρατεί στην ελληνική showbiz, μετά την οργισμένη ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου, όπου αποκάλυψε το χωρισμό της από τον σύζυγό και πατέρας των παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη. Μάλιστα, μέσα από την ανάρτηση αυτή έκανε γνωστό πως ο σύζυγός της όχι μόνο την απάτησε αλλά διατηρούσε και παράλληλη σχέση (δείτε την ανάρτηση).

Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν, αφού της τα αποκάλυψε όλα, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε έκδοση του διαζυγίου τους και να προχωρήσουν ξεχωριστά την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη απάντηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη μετά την ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην εκπομπή Γειά σου, έδωσε την πρώτη του απάντηση μετά την ανάρτηση κόλαφο, λέγοντας «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Παράλληλα στην εκπομπή μίλησε και άνθρωπος από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όπου αποκάλυψε πως «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Δείτε επίσης: «Δεν θα ήθελε και πάρα πολύ ο πρώην σύζυγος της Ζέτας να...» - Οι αποκαλύψεις "φωτιά" του Αλέξανδρου Πετρίδη για τον χωρισμό Ταχτσίδη & Θεοδωροπούλου

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης παντρεύτηκε την Ζέτα Θεοδωροπούλου, πρώην μοντέλο και επιχειρηματία, στις 25 Ιουνίου 2016 στο Ναύπλιο, γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Ταχτσίδη, Αφροδίτη. Στις 7 Ιουλίου 2018 το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του, που είναι αγόρι και πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Την 1η Αυγούστου 2019, το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί, που είναι αγόρι.