Κώστας Φραγκολιάς: «Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή;» - Η σπόντα στον Άρη Σοϊλέδη και το σχόλιο για Λιάγκα και Αντωνά

Τι είπε για τη σχέση τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: «Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή;» - Η σπόντα στον Άρη Σοϊλέδη και το σχόλιο για Λιάγκα και Αντωνά

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου απάντησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αφού έχει δηλώσει πως θέλει να παρουσιάσει δική του εκπομπή, αλλά και για την Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Επίσης, δεν δίστασε να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο, στην δήλωση που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πως η δημοσιότητα είναι κουραστική και εξαντλητική - δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά

«Κάνετε την ερώτηση σε λάθος άτομο, πρέπει να την κάνετε στα διευθυντικά στελέχη. Δεν με έχουν προσεγγίσει για κάτι», ανέφερε αρχικά για τα τηλεοπτικά του βήμα.

Σχετικά με την Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή κάτι σχόλια που είχε κάνει στην εκπομπή Happy Day, ξεκαθάρισε πως: «Εγώ δεν μίλησα για έρωτα. Μίλησα για μία πρόταση, τι και πως θα δείξει ο χρόνος. Θέλετε να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω εγώ; Η Μαρία Αντωνά δεν ήταν στον τελικό του Conference League, ήταν όμως ο Γιώργος Λιάγκας ήμασταν σε διπλανές θέσεις, υποθέτω πήραμε τα εισιτήρια από τον ίδιο άνθρωπο».

«Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή; Το ίδιο», είπε στο τέλος για την συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη.

Είπε ψέματα ο Κώστας Φραγκολιάς;

Ο Νάσος Γουμενίδης κάνοντας αποκαλύψεις για τη σχέση Μαρίας Αντωνά - Γιώργου Λιάγκα, σχολίασε πως ο Κώστας Φραγκολιάς είπε ένα ψέμα!

Οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά. Είναι στην ομάδα της Σταματίνας. Βρέθηκαν στο σπίτι του για movie night. Ο Φραγκολιάς να θυμίσω ότι θα πάντρευε την Μαρία με τον Σοϊλέδη. Όταν ρωτήθηκε όμως από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συναδέλφους με το τι συμβαίνει με τους δύο, είπε ψεματάκια (δείτε εδώ τι είχε πει). Ξέχασε να πει ότι τους φιλοξένησε στο σπίτι του και εκεί γεννήθηκε ο έρωτας για πρώτη φορά. Εκεί έγινε το σπίρτο πυρκαγιά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης σήμερα Σάββατο 8/6 στην εκπομπή Επί Τόπου.