Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Πότε και που γεννήθηκε ο έρωτας τους! Ο ρόλος του Κώστα Φραγκολιά

«Πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Γιώργος εμφανίζεται δημόσια με έναν άνθρωπο και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Πότε και που γεννήθηκε ο έρωτας τους! Ο ρόλος του Κώστα Φραγκολιά

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά - σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη - είναι σε σχέση και ερωτευμένοι. Μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τους δείχνει σε δημόσια έξοδό τους να περνάει όμορφες στιγμές μαζί και με φίλους τους, ο δημοσιογράφος επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις σχετικά.

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση Γιώργου Λιάγκα - Μαρίας Αντωνά

«Εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες είναι πάρα πολύ καλά και ερωτευμένοι. Το φλερτ έχει ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Ο πρώτος είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια εμφανίζεται δημόσια με έναν άνθρωπο και δεν φείδεται είτε αγκαλιών είτε φιλιών, δείχνει τον έρωτά του, την αγάπη και την αδυναμία του στη Μαρία και το χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι οι οποίοι βρήκαν έναν κοινό παρονομαστή και ζουν μαζί.

Οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά. Είναι στην ομάδα της Σταματίνας. Βρέθηκαν στο σπίτι του για movie night. Ο Φραγκολιάς να θυμίσω ότι θα πάντρευε την Μαρία με τον Σοϊλέδη. Όταν ρωτήθηκε όμως από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συναδέλφους με το τι συμβαίνει με τους δύο, είπε ψεματάκια (δείτε εδώ τι είχε πει). Ξέχασε να πει ότι τους φιλοξένησε στο σπίτι του και εκεί γεννήθηκε ο έρωτας για πρώτη φορά. Εκεί έγινε το σπίρτο πυρκαγιά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης σήμερα Σάββατο 8/6 στην εκπομπή Επί Τόπου.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιάγκας όλη την εβδομάδα δεν έδωσε καμία απάντηση σχετικά με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Βέβαια, ο παρουσιαστής ποτέ δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή - ισχύει δεν ισχύει κάτι - καθώς έχει δυο παιδιά τα οποία θέλει να τα προστατεύσει.

Από την άλλη, όταν η κάμερα συνάντησε την Μαρία Αντωνά στο δρόμο και την ρώτησε σχετικά, εκείνη έδωσε μια απάντηση αλλά όχι τόσο ξεκάθαρη.