Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία αγκαλιά με το μωράκι της στον καναπέ του σπιτιού τους με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Έτσι περνάει πλέον τις ημέρες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Βίκυ Κάβουρα. Την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι που τους έχει "κλέψει" το μυαλό και την καρδιά.

Την Δευτέρα 3/6 η ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, με τις κάμερες να βρίσκονται έξω από την κλινική και να την φωτογραφίζουν. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο, απέφυγε τις κάμερες καθώς θέλει να κρατάει ένα διακριτικό προφίλ από αυτές.

Γιώργος Τζαβέλλας και Βίκυ Κάβουρα λοιπόν, έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, παρά την κούραση που μπορεί να έχει το πρώτο διάστημα με ένα νεογέννητο.

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα με την κόρη της

Η ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα της στα social media. Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα σε instastory, με μια φωτογραφία της έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της στον καναπέ του σπιτιού της.

Βίκυ Κάβουρα παιδί

Το όνομα που θα της δώσουν

Ρεπορτάζ που κυκλοφορεί αναφέρει πως η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον.

Η Βίκυ Κάβουρα να σημειωθεί πως δύο μήνες πριν γεννήσει είχε παρευρεθεί στο Καλύτερα δεν γίνεται αποκαλύπτοντας τους πρώτους, δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία... Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», (δείτε εδώ τη συνέχεια).