Κωνσταντίνος Αργυρός: Σοκάρει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του - «Μου έβαλαν κορτιζόνη στη σπονδυλική στήλη»

«Ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Σοκάρει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του - «Μου έβαλαν κορτιζόνη στη σπονδυλική στήλη»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλεσμένος στην late night εκπομπή, After Dark, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε ανοιχτά για όλα. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια (δείτε εδώ την σύντροφό του) αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δεν γνώριζε κανείς.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Αργυρού για το πρόβλημα υγείας της

«Πέρασα μερικούς από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου. Έχω δυο κήλες στη μέση. Σε αυτό χρειάζεται να γυμνάζεσαι, να δυναμώνεις κοιλιακούς, ραχιαίους. Λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη, δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Στην περιοδεία έπαθα κρίση, δύο ημέρες πριν από τη συναυλία στο Barkley Center, βγήκε η κήλη και ακούμπησε πάνω στο νεύρο και τον μυελό, και έπεσε το τέλμα στο πόδι, έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν κορτιζόνη στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει πολύς κόσμος αυτό, η μέση είναι δύσκολο πράγμα.

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ήθελα να πω κάτι αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε και με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών για να μπορέσω να ανταπεξέλθω ξανά» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και σοκάρει.

Όπως αποκάλυψε επίσης, ξεκίνησε ξανά φυσικοθεραπείες και γυμναστήριο και τώρα είναι όλα καλά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 2008, με το CD single Όλα Θα Αλλάξουν, ενώ ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο Μάλλον Κάτι Ξέρω. Έχει λάβει 10 μουσικά βραβεία σε Ελλάδα (MAD VMA) και Κύπρο (SMA). Ύστερα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό, αλλά και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας συμμετείχε.