Φαίη Σκορδά: Βραδινή έξοδος με τον γιο της - Μαμά και γιος σε δείπνο για δύο

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά πέρασε το βράδυ της Παρασκευής 7/6 μετά τον γιο της κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα απαιτητικό πενθήμερο από τις καθημερινές υποχρεώσεις της και την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους το ''ραντεβού της'', όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Μαμά και γιος απολαμβάνουν μαζί το φαγητό τους! Επειδή η Φαίη Σκορδά και ο πατέρας των παιδιών της, Γιώργος Λιάγκας έχουν επιλέξει να μην δείχνουν το πρόσωπο των παιδιών τους - δεν έχουμε εικόνα με ποιό από τα δύο αγόρια της βγήκε, καθώς ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες που έχει κρεμάσει στον τοίχο του καμαρινιού της στο ΣΚΑΙ - Αδημοσίευτες στιγμές με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα

Η βραδινή έξοδος της Φαίης Σκορδά με τον γιο της

«Το ραντεβού μου», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά - Γιος - Έξοδος

Πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στην εκπομπή που παρουσιάζει, Fay's Time την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τον έναν από τους δύο γιους που έχουν αποκτήσει: «Κοκκίνισε ο Πειραιάς, κοκκίνισε ολόκληρη η Ελλάδα, όλοι κοκκινίσαμε. Εγώ γέλασα τόσο πολύ, γιατί μου ήρθε μία φωτογραφία από το γήπεδο, μου έστειλε ο Γιώργος, που ο μικρός μου είχε το κασκόλ και το είχε βάλει στο μέτωπο, το οποίο είναι προχωρημένο στάδιο. Τρελάθηκα... Και εμείς που το είδαμε από το σπίτι ήταν κάτι πολύ ωραίο», (δείτε εδώ το βίντεο).