Βάσω Λασκαράκη: Υπερήφανη μητέρα η ηθοποιός στη γιορτή λήξης του σχολείου της κόρης της, Εύας

Μαζί με την Εύα Τσιμιτσέλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP/ Instagram
NDP/ Instagram

Το απόγευμα της Πέμπτης 6/6 η Βάσω Λασκαράκη έζησε μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς με αφορμή την τελετή λήξη του σχολικού έτους της κόρη της, Εύας. Πρόκειται για το παιδί, που απέκτησε η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός καμάρωσε την μικρή Εύα στην γιορτή του σχολείου και μάλιστα απαθανάτισε τις καλύτερες στιγμές, τις οποίες και δημοσίευσε στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να πούμε εδώ, πως η Εύα ολοκλήρωσε την Πέμπτη τάξη και βαδίζει προς την τελευταία του Δημοτικού σχολείου. Το πρόσωπο της κρύβεται στις αναρτήσεις της μητέρας της, καθώς πρόκειται για απόφαση που έχει πάρει η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ τι δηλώνει ο Τσιμιτσέλης για την απόκτηση δεύτερου παιδιού).

Οι φωτογραφίες από την τελετή λήξης σχολικού έτους της κόρης της Βάσω Λασκαράκη

«Η Ε' Δημοτικού πέρασε στην ιστορία απόψε», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

«Γιορτή λήξης σχολικού έτους», έγραψε σε άλλη ανάρτηση με την κόρης της η Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη - Κόρη - Εύα - Αποφοίτηση

Πριν από περίπου δύο μήνες η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή I Love Σουκου με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το μεγαλύτερο άγχος ήταν τα media. Δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά...Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί...Καλώς ή κακώς όλοι θα το συζητήσουν και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει.

Το κύριο μέλημα ήταν πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Είμαστε ενήλικες άνθρωποι, εφόσον δε μπορέσαμε να το φέρουμε εις πέρας... Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο, μην κοροϊδευόμαστε», (δείτε εδώ όλο το βίντεο).