Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξελίξεις με την κλοπή του αυτοκινήτου της - Βρέθηκε 9 ώρες μακριά από την Αθήνα

Το δημόσιο ευχαριστώ του Σπύρου Μαρτίκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vrisiida_andrio - Instagram
vrisiida_andrio - Instagram

Πριν από λίγες ημέρες η Βρισηίδα Ανδριώτου ξύπνησε σοκαρισμένη στο σπίτι, όπου ζει με τον Σπύρο Μπιμπίλα στην Αθήνα με την πρώην παίκτρια reality να αντιλαμβάνεται πως έχει κλαπεί το αυτοκίνητό της (δείτε εδώ περισσότερα).

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της επικοινώνησαν άμεσα το ζήτημα στα social media κάνοντας έκκληση από τους ακολούθους τους για την εύρεση του αμαξιού ή για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία με αυτό.

Την Παρασκευή 7/6 το ζευγάρι επέστρεψε με ένα νέο βίντεο στο instagram έχοντας πλατύ χαμόγελο και οι δύο. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου πολύ γρήγορα ανακοίνωσαν, πως το αμάξι βρέθηκε στο Διδυμότειχο, εννιά ώρες μακριά από την Αθήνα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έχει παραλάβει ακόμα το όχημά της, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία, την οποία και ευχαρίστησε δημόσια, της ανέφερε πως το αμάξι είναι στην αρχική του κατάσταση και πως δεν ενεπλάκη σε καμία παράνομη δραστηριότητα.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για την εύρεση του αυτοκινήτου της

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Ελληνική Αστυνομία και όλους όσοι βοήθησαν να βρεθεί το αμάξι μας τόσο γρήγορα!», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Την Τετάρτη 4/6, λίγο μετά την κλοπή του αυτοκινήτου ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε και εκείνος μεγάλη προσπάθεια μέσα από τα social media να βοηθήσει τη σύντροφό του. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός φαρμακοποιός έδειξε και εκείνος το κλοπιμαίο και στη συνέχεια ανέφερε, πως κατευθυνόταν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλωθεί η κλοπή. Τέλος, ο ίδιος ζήτησε από τους ακόλουθους του εάν δουν κάτι σχετικό με το αμάξι να επικοινωνήσουν.