Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ: Ολόκληρο κορίτσι η ξανθομαλλούσα κόρη τους - Με denim look στη Νέα Υόρκη

Οικογενειακή απόδραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μοναχοκόρη τους, Ελένη με το ζευγάρι να απολαμβάνει βόλτες στους πολυσύχναστους και γεμάτους μαγαζιά δρόμους.

Από τον λογαριασμού του μοντέλου στο instagram βλέπουμε υπέροχες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της! Ο τραγουδιστής είναι γνωστό ότι έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και έτσι το ταξίδι αυτό τον έφερε πιο κοντά με την κόρη του, η οποία μάλιστα αποτελεί και μεγάλη του αδυναμία.

Μέσα από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ στα social media βλέπουμε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της. Η Ελένη περπατάει πιασμένη χέρι - χέρι με τους γονείς της. Βλέποντας κανείς την παρακάτω φωτογραφία δεν μπορεί να μην παρατηρήσει τα κατάξανθα και μακριά μαλλιά της.

Η φωτογραφία της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Μαμά και κόρη έχουν κάνει παρόμοιο look, φορώντας τζιν παντελόνι και ίδιο χρώμα τζάκετ συνδυασμένα με sneakers για να είναι άνετες στις βόλτες τους στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ την αφιέρωση του Ρέμου από τη σκηνή στην κόρη του).

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Κόρη - Ελένη
yvonini - Instagram

Χαρακτηριστικό είναι πως Ρέμος και Υβόννη καλύπτουν το πρόσωπό της, καθώς θέλουν να προστατέψουν την 9χρονη Ελένη από τα φώτα της δημοσιότητας, που βρίσκονταν διαρκώς πάνω τους. Αυτή η επιθυμία έχει γίνει σεβαστή και από φωτογράφους που κατά καιρούς έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι σε οικογενειακές εξόδους.

Ο καλλιτέχνης έχει πει πάντως ότι η κόρη του μοιάζει σε εκείνον, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα». Οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν λείπουν σε κάθε περίπτωση, με τον Αντώνη Ρέμο να ευχαριστεί τη γυναίκα της ζωής του για τις στιγμές ευτυχίας που της έχει χαρίσει, και σε κυρίαρχη θέση ανάμεσά τους ο γάμος τους το 2018 και ο ερχομός της κόρης τους λίγα χρόνια πριν.