Νέο ξέσπασμα από τη Super Κική: «Άλλοι θέλουν κλωτσιές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι δόλιος»

«Οι πρωινατζήδες είναι σκ@@α και κοπρόσκυλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νέο ξέσπασμα από τη Super Κική: «Άλλοι θέλουν κλωτσιές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι δόλιος»

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν εξωδικαστικά και μετά από κατ' ιδίαν συζήτηση, η influencer προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα ενάντια στις πρωινές εκπομπές που προέβαλαν το θέμα.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων η Super Κική, δεν φταίει ο καλλιτέχνης για τα όσα έλαβαν χώρα ανάμεσά τους τούς τελευταίους τέσσερις μήνες περίπου, αλλά άνθρωποι σε πρωινές εκπομπές που, σύμφωνα με εκείνη, θέλουν να αποκρύψουν άλλα σημαντικότερα θέματα από το κοινό.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου & Super Κική - Τέλος στην κόντρα τους και στη δικαστική διαμάχη: «Μου ζήτησε συγγνώμη»

Το ξέσπασμα από τη Super Κική μετά την υπόθεση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Επειδή έχει καταντήσει μεξικάνικο όλο αυτό το πράγμα, μετά από τέσσερις μήνες, συνειδητοποίησα ότι ο Μαυρίκιος είναι δόλιος και δεν το λέω υποτιμητικά, άλλοι είναι που θέλουν τις κλωτσιές. Εχθές πήρα τον Μαυρίκιο με κάμερα και ο άνθρωπος ήταν φιλικότατος. Του είπα λοιπόν ότι δεν περίμενα ότι θα δώσει τόση σημασία σε αυτά τα βίντεο, γιατί έγινε συρραφή, ίσα ίσα που περίμενα να το πάρει και πιο κωμικά. Εφόσον την άλλη μέρα ξύπνησα και είχε πάει στα κανάλια, έμενε με τσίγκλησε αυτό το πράγμα γιατί εγώ τους σιχαίνομαι όλους αυτούς, γιατί αν τους πας μια γόπα πατημένη αυτοί το περνάνε για πούρο», είπε αρχικά η Super Κική.

«Του είπα ότι με ένα βίντεο στο Tik Tok μπορούσες να μου στείλεις μήνυμα και να με ρωτήσει αν το λέω για καλό ή για κακό και θα τελείωνε το θέμα εκεί. Έλα, όμως, που πήγε στα κανάλια και με τσίγκλησε, πόσο μάλλον εκεί που πήγε. Ό,τι και να γινόταν, πάλι θα κέρδιζα εγώ γιατί ο νόμος είναι με το μέρος μου. Είμαι περήφανη γι’ αυτό γιατί στην Ελλάδα οι γυναίκες δεν κάνουν σάτιρα γιατί φοβούνται. Δεν έχει δικαίωμα να κάνει αστεία ή σάτιρα», συνέχισε η Super Κική, αναφερόμενη στην πρόσφατη δικαστική της διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Συνειδητοποίησα ότι μας κάνουν μεροκάματο όλοι αυτοί οι πρωινατζήδες και παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρύψουν τη φτώχεια του κόσμου, γι’ αυτό εκείνοι πετάνε κάτι άκυρο για να ξεχαστεί. 40 λεπτά δεν έπαιζαν θέματα ούτε για τα Τέμπη και για άλλα σοβαρά θέματα. Αν πρέπει να τα βάλετε με κάποιον, δεν είναι ο Μαυρίκιος, αλλά όλοι αυτοί που εσείς δεν τους έχετε δει ποτέ από κοντά, οπότε αφήστε με να ξέρω τι σκ@@α είναι και τι κοπρόσκυλα. Τελειώνει εδώ το θέμα, του ζήτησα συγγνώμη, μου ζήτησε συγγνώμη και έληξε το θέμα», κατέληξε η Super Κική.