Ιάκωβος Μυλωνάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κυνηγούσε πιεστικά και έντονα τα κορίτσια»

«Αν του δώσεις εξουσία, θα εκδικηθεί όσους μίλησαν άσχημα για εκείνον»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη συμπεριφορά του απέναντι στα νέα κορίτσια, και στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε.

«Λάθος συμπεριφορές μπορεί να γίνουν στο θέατρο, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να το “μαζέψεις” και να ζητήσεις συγγνώμη. Είναι άλλο ένα λάθος και άλλο οι εγκληματικές ενέργειες. Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα, όπως είπε η κ. Παπούλια. Ήξερα ότι κυνηγούσε πιεστικά και έντονα τα κορίτσια. Αλλά αυτό εμένα δεν με αφορούσε, ήταν η προσωπική του ζωή», αποκάλυψε αρχικά ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μπέζος – Κάθετος σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Τα έχω απαντήσει αυτά, το πρώτο είναι ότι...»

Οι αποκαλύψεις του Ιάκωβου Μυλωνά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μου το έχουν πει συνάδελφοι αυτό. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταδικαστεί. Τα κορίτσια, η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά όλο αυτό τον καιρό. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν για το δίκιο τους», τόνισε εν συνεχεία ο Ιάκωβος Μυλωνάς

«Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, η απόφαση λέει ότι ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος και άρα δεν θα τελέσει νέα αδικήματα. Είναι δειλός, θέλει να χρησιμοποιήσει τη θέση ισχύος του για να το κάνει, δεν θα μπορέσει να το κάνει έξω, θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του ότι το θύμα είναι αδύναμο μπροστά του. Όταν δώσεις σε αυτό το άτομο εξουσία, θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα για εκείνον», ανέφερε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της σύνδεσης ο Ιάκωβος Μυλωνάς, λέγοντας πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.