Λιάγκας & Αντωνά: Μαζί στη ζωή μαζί και στο γυαλί; «Πρέπει να φέρω κι εγώ κάποιον εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του», είπε η Καινούργιου

Οι φήμες οργιάζουν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λιάγκας & Αντωνά: Μαζί στη ζωή μαζί και στο γυαλί; «Πρέπει να φέρω κι εγώ κάποιον εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του», είπε η Καινούργιου

Την ώρα που οι φήμες οργιάζουν για το ειδύλλιο του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά μετά από μία φωτογραφία τους που κυκλοφόρησε πριν από κάποιες μέρες (δείτε την εδώ), κυκλοφορούν και δημοσιεύματα που θέλουν τα δύο αυτά τηλεοπτικά πρόσωπα να είναι μαζί και στην εκπομπή του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 του χρόνου, αν και φέρεται πως υπάρχει και μία δυνατή πρόταση από το OPEN για εκείνη.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα από την μία πλευρά να πετάει υπονοούμενα για το ζευγάρι και την Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη πλευρά, να αναζητά το δικό της ταίρι.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το φημολογούμενο ζευγάρι Λιάγκα - Αντωνά

«Να πω το σενάριο το δικό μου; Όπως όλοι οι σωστοί σύντροφοι, μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει μιλήσει να μπει η Μαρία Αντωνά σε κάποια άλλη εκπομπή. Γιατί σας κάνει εντύπωση;», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με το πάνελ να του επισημαίνει πως δεν είναι σωστό αυτό που λέει διότι η δημοσιογράφος δεν έχει ανάγκη την βοήθειά του, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου του τόνισε πως επειδή μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει οι δυο τους είναι ζευγάρι, δεν είναι σωστό να εκφράζεται έτσι.

Και έπειτα η ίδια σχολίασε: «Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας ντόρος, αν με ρωτάτε, τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον παρότι είναι απέναντί μου» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον να φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: «Περνάμε όμορφα..» - Η πρώτη απάντηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα