Χριστίνα Βραχάλη: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω μανούλα, δεν ήξερα αν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη»

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χριστίνα Βραχάλη: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω μανούλα, δεν ήξερα αν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη»

Καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, βρέθηκε η Χριστίνα Βραχάλη. Η αθλητικογράφος μίλησε με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη για τον ερχομό της κόρης της και όλα αυτά που άλλαξαν στη ζωή της τους τελευταίους μήνες, μεγαλώνοντας μόνη της ένα παιδί.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι η ηρεμία μου. Νιώθω πολύ πιο ήρεμη σε σχέση με το παρελθόν. Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που ευτυχώς ήμουν αρκετά δουλεμένη. Με κάποιο τρόπο ενώ ήμουν απροετοίμαστη, γιατί ήρθε ξαφνικά, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιώ ότι ήμουν και αρκετά προετοιμασμένη», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

«Δεν ονειρευόμουν να γίνω μανούλα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και επειδή τα αγαπώ και δούλευα πολλά χρόνια με μικρά παιδιά, φοβόμουν να μπω στη διαδικασία της μητρότητας. Γνωρίζω την ψυχοσύνθεσή τους πολύ καλά και δεν ήξερα αν μπορώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Δεν με φανταζόμουν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπήρχε, αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Βραχάλη: Δάκρυσε μιλώντας για τον νέο της σύντροφο - Οι σχέσεις με τον βιολογικό πατέρα της κόρης της

Η Χριστίνα Βραχάλη για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της

Όσον αφορά τις κοινωνικές πιέσεις που ασκούνται σε μία γυναίκα προκειμένου να γίνει μητέρα, η Χριστίνα Βραχάλη τόνισε πως: «Είναι το μοντέλο της κοινωνίας τέτοιο που πολλές φορές σε “αναγκάζει” να θεωρείσαι ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος άνθρωπος μόνο όταν κάνεις οικογένεια. Εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό, κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε δημιουργήσει στη γυναίκα μια αγωνία κι έναν φόβο, ότι αν δεν γίνει μητέρα, έχει αποτύχει. Δεν είναι καθόλου έτσι».

«Δεν δυσκολεύτηκα να το πω στο περιβάλλον μου, ήταν μία πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, τι να φοβηθώ να πω; Αφορούσε εμένα, κανέναν άλλον. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Δεν μπήκα στη διαδικασία, ήθελα να κάνω ό,τι κάνω για να είμαι εγώ καλά», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του Open η Χριστίνα Βραχάλη για τον τρόπο που το ανακοίνωσε στους δικούς της