Γιώργος Λιάγκας: «Τότε που ήμασταν με την Φαίη μαζί, πριν χωρίσουμε κι εμείς...»

«Είχαμε κάνει 10 λεπτά κουβέντα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Τότε που ήμασταν με την Φαίη μαζί, πριν χωρίσουμε κι εμείς...»

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Madame Figaro, όπου μίλησε για την κρίση στον γάμο του με την σύζυγό του, Μαρέβα, επισημαίνοντας:

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για τα κύματα που έχει περάσει ο γάμος μου, όπως νομίζω συμβαίνει και σε πολλά ζευγάρια. Εμπόδια τα οποία καταφέραμε, τελικά, να ξεπεράσουμε. Άλλωστε, σχέσεις χωρίς σύννεφα υπάρχουν μόνο στις ταινίες. Και αυτό σε πολύ λίγες. Εκείνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αγάπη και εκτίμηση. Να μπαίνεις στη θέση του άλλου και να τον κατανοείς. Να υποχωρείς, όταν πρέπει, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό. Αλλά και να πείθεις με αγάπη. Βάζοντας στην πρώτη θέση τη σχέση και τα παιδιά, όταν υπάρχουν. Αρκεί να το θες και να πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα, θέλησε να μιλήσει για την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρωθυπουργός πριν από χρόνια στον ίδιο και στη Φαίη Σκορδά, όταν ήταν ακόμα μαζί και στη ζωή, αλλά και τηλεοπτικά (δείτε εδώ τώρα τι συμβαίνει στην πραγματική του ζωή), όπου εκείνος είχε μιλήσει αναλυτικά για τον χωρισμό του με την σύζυγό του.

«Θα είχε πιο ενδιαφέρον να ψάξετε να βρείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ. Ήταν η τελευταία συνέντευξη που έδωσε, σε αυτήν εδώ την εκπομπή, τότε που ήμασταν με την Φαίη μαζί - την πρώτη φορά που ήμασταν με την Φαίη, πριν χωρίσουμε κι εμείς, εννοώ πριν γυρίσω εδώ στον ΑΝΤ1 με την Φαίη- , την Παρασκευή πριν από τις εκλογές και ήταν για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Την τελευταία του συνέντευξη την είχε δώσει σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Μετά ψήφισαν την Κυριακή, κέρδισε τον Μεϊμαράκη και έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Τότε είχαμε κάνει 10 λεπτά κουβέντα μαζί με την Φαίη και τον Κυριάκο γι’ αυτό το θέμα και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Τον ρώτησα "μπορεί να κάποιοι λένε ότι τα ξαναβρήκατε γιατί η εξουσία και η δύναμη ενώνει ή κάποιοι το κάνουν για τα παιδιά". Και λέει "Όχι, εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ακόμα σπίθα έρωτα και δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον. Μπορεί να μας πήρε κάποια χρόνια, όμως αυτό που μας ένωσε είναι η προσωπική σχέση και όχι όλο το κομμάτι των παιδιών, της οικογένειας, της επικοινωνίας κλπ". Είναι πρώτη φορά τότε που το είπε τόσο ξεκάθαρα ποιο είναι το κομμάτι που τους ένωσε τότε την Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής (δείτε εδώ τι έχει πει για τον 5ετη χωρισμό τους στο παρελθόν).

Γιώργος Λιάγκας Κυριάκος Μητσοτάκης