Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν επιβεβαιώνω...» - Η αντίδραση της αδερφής του, Έλλης, μετά τη συνέντευξη της Τραϊάνα Ανανία

«Η σύζυγος του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν επιβεβαιώνω...» - Η αντίδραση της αδερφής του, Έλλης, μετά τη συνέντευξη της Τραϊάνα Ανανία

Πριν από μερικά 24ωρα η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη, κατά την οποία μιλούσε για τη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας, το ταίρι της στο φετινό Just The 2 of Us, κατέρρευσε μπροστά της. Προχώρησε, ωστόσο, και σε αποκαλύψεις σχετικά με κάποια θεραπεία που πραγματοποιεί όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της αδερφής του τραγουδιστή, Έλλης Κόκοτα, η οποία μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, εξηγώντας πως δεν γνώριζε κάτι για την θεραπεία αυτή.

Η αντίδραση της Έλλης Κόκοτα στη συνέντευξη της Τραϊάνα Ανανία

«Εκείνη τη μέρα είχε το άγχος που είχαν πρόβα και μου λέει "Έλλη θα σε αφήσω, θα τα πούμε μετά". Του λέω "εντάξει, τα λέμε μετά, γεια". Αυτό ήταν όλο. Μίλησα μαζί του γύρω στις 2-3 το μεσημέρι, κάπου εκεί. Δεν επιβεβαιώνω κανένα. Αγχωμένος είναι όποιος είναι ευσυνείδητος στη δουλειά του. Βεβαίως ήταν αγχωμένος, εννοείται, κι εγώ αγχώνομαι όταν είμαι στη δουλειά μου, κι εσείς και όλοι μας.

Δεν γνωρίζω αν βοήθησε η θεραπεία ρέικι τον Δημήτρη εκείνη τη στιγμή. Δεν το γνωρίζω αυτό. Δε μπορώ να γνωρίζω. Την Τραϊάνα δεν τη γνωρίζω, ξέρω όμως ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δημήτρη και εύχομαι να ξαναέχει και στο μέλλον. Σέβομαι αυτό που λέει και η κυρία Γκαγκάκη (δείτε εδώ τι είπε), δεν έχω παρακολουθήσει όμως τι είπε η Τραϊάνα για να πω ότι έχει δίκιο ή άδικο. Σέβομαι όμως την άποψή της στο κομμάτι που το αναφέρει εκείνη. Η σύζυγος του, η Κατερίνα, τον βοηθάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Παγώνη, η οποία βγήκε επίσης στον αέρα, σχολίασε για το παραπάνω συμβάν: «Δε θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε η κυρία Ανανία. Δε μπαίνω σε αυτή την ιστορία, μόνο στο ιατρικό κομμάτι του κυρίου Κόκοτα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στη μονάδα αυξημένης φροντίδας και θέλει πολύ χρόνο αποκατάστασης. Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα, μακάρι δίπλα του να υπάρχει ένας γιατρός ή ένας νοσηλευτής που μπορεί να τον βοηθήσει. Κανένας άλλος δε μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή.

Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να επικοινωνήσουμε γρήγορα το ΕΚΑΒ και τον γιατρό, για να μεταφερθεί γρήγορα ο ασθενής στο νοσοκομείο. Δε θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι σταθερή. Αντιδρά και αυτό είναι σημαντικό. Παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται απεικονιστικός έλεγχος σε τακτά διαστήματα για να δούμε την εξέλιξη και σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλος.

Σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και έχει επαφή και μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους… Έχει κοντά δικούς του ανθρώπους, τη γυναίκα του, μπαίνει μουσική. Θέλει χρόνο. Είναι πολύχρονη η αποκατάσταση σε τέτοια περιστατικά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο και είναι και θέμα του οργανισμού του. Το άγχος δε μπορεί να το μετρήσει κανείς, είναι άνθρωποι που το εξωτερικεύουν και άνθρωποι που έχουν πολύ και το κρατάνε μέσα τους. Γι' αυτό καλό είναι να μη μιλάει κανείς. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει, να μπορέσει να νικήσει και να πάει στο σπίτι του. Τα υπόλοιπα είναι περιττά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Κόκοτας: «Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή όσον αφορά στην...» - Τι πραγματικά συμβαίνει 3 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν μπορώ να σας πω, θα με πάρουν τα κλάματα...» - Σπαράζουν καρδιές με την εξομολόγηση της αδερφής του για την σύζυγο και την κόρη του

Δημήτρης Κόκοτας: «Μέχρι εδώ, σταματάμε!» - Σε αμηχανία η Ματίνα Παγώνη με ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Εξελίξεις με την υγεία του - «Δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει μια...»

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους εγωιστικό κομμάτι»

Δημήτρης Κόκοτας: Τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο που νοσηλεύεται - «Η σύζυγός και η κόρη του έχουν επιλέξει...»

Δημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχει μία είδηση που προέκυψε τώρα...» - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του