Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με λέει πιο μητέρα από μητέρα! Αν αυτό δεν είναι προσβολή...»

«Από βρόμικα λεφτά δεν θέλω τίποτα, να μας αφήσει ήσυχο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency

Μετά την απόφαση να απορριφθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη Super Κική, και τις δηλώσεις της influencer (δείτε εδώ τι είπε), ο καλλιτέχνης ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, δεν ζητάει χρηματική αποζημίωση, αλλά να τον αφήσουν ήσυχο για να ασχοληθεί με την έγκυο σύζυγό του και την κόρη που περιμένουν. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παράλληλα μίλησε με έντονο ύφος για την προσωρινή απόφαση, αφήνοντας αιχμές για την στάση των δικαστικών αρχών.

Δείτε επίσης: Ιλάειρα Ζήση: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Η νέα απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τη Super Κική

«Επειδή τρέχουμε πάρα πολύ, με γιατρούς κλπ, γιατί είναι πάρα πολύ ταραγμένη από χθες η Ιλάειρα με όλο αυτό και προσπαθώ να την κρατήσω ήρεμη και της έχω δώσει όρκο ότι θα το μαζέψω όλο αυτό. Θα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Είναι προσωρινή διαταγή που απορρίφθηκε», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ο δικηγόρος της Super Κικής είπε σαφέστατα ότι όποιος εκθέτει την προσωπική του ζωή, μέχρι εκεί που επιθυμεί, δικαιούται ένας άλλος άνθρωπος να στήσει μία κάμερα μπροστά του και χωρίς κανένα μέτρο ή όριο, να λέει ό,τι θέλει και να έχει κάλυψη από τον νόμο. Αυτό μας είπε χθες η κ. δικαστής, που ήταν fan της Κικής, όπως και η κόρη της. Το θεωρούμε αδιανόητο», τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Από βρόμικα λεφτά δεν θέλω τίποτα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε ότι: «Δεν πρέπει να ασχοληθώ άλλο, πρέπει να κοιτάξω την Ιλάειρα και το μωράκι μας, η συνέχεια θα δοθεί δικαστικά. Δεν έχω να πω τίποτα γι αυτό το επαίσχυντο βίντεο στο Tik Tok, που πάλι απειλεί κλπ, με λέει πιο μητέρα από μητέρα. Αν αυτό δεν είναι προσβολή, τι είναι;».

«Δεν έχω καμία ανάγκη, δεν θέλω τίποτα από το εκατομμύριο που έχει βγάλει στο Instagram όπως μας είπε η ίδια χρησιμοποιώντας αυτόν τον χυδαίο τρόπο εκβιάζοντας, απειλώντας και καθυβρίζοντας κόσμο. Από βρόμικα λεφτά δεν θέλω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να με αφήσει ήσυχο και να σταματήσει να προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου, και το αγέννητο παιδί μας. Τίποτα άλλο δεν θέλω», ξεκαθάρισε εν συνεχεία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.