Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τα λεφτά που θα πάρω για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου είναι από...»

Τι συνέβη με το ραντεβού του στο MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τα λεφτά που θα πάρω για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου είναι από...»

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε βραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει στους δημοσιογράφους, που ήταν επίσης εκεί, και στις διάφορες ερωτήσεις τους.

Αυτές αφορούσαν το επαγγελματικό του μέλλον, καθώς είναι γνωστό πια πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα συνεχίσει στο MEGA του χρόνου (δείτε εδώ την απόφαση που έχει πάρει μετά την αποχώρηση αυτή), επομένως ο ίδιος πραγματοποιεί συζητήσεις για να δει εάν θα αποχωρήσει και εκείνος ή εάν θα συνεχίσει στον σταθμό σε κάποιο άλλο project.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το ραντεβού με το MEGA και το τηλεοπτικό του μέλλον

Δεν δίστασε να επιβεβαιώσει πως πραγματοποίησε ραντεβού με το συγκεκριμένο κανάλι και εξήγησε, μάλιστα, πως όλα πήγαν καλά, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για άλλα κανάλια και εάν έχει πάρει τις αποφάσεις του, είπε ξεκάθαρα: «Τα λεφτά που θα πάρω για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου είναι από το MEGA, οπότε δεν είναι ωραίο να μιλάμε για ενδεχόμενα».

Δείτε επίσης: Η πρώτη του αντίδραση στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον MEGA - «Να ξέρετε ότι...»

Και ενώ οι εξελίξεις στα επαγγελματικά του τρέχουν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου πριν από κάποιες μέρες (δείτε εδώ ποια φέρεται πως είναι η σύντροφός του).

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Τον βλέπετε αδυνατισμένο, όμορφο και πολύ ευδιάθετο. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, τα τελευταία χρόνια του έχουν συμβεί πάρα πολλά, σε προσωπικό επίπεδο εννοώ και με την απώλεια των γονιών του», επισήμανε συγκεκριμένα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Αν βρει τον άνθρωπό του θα γίνει ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης».

Δείτε επίσης: «Βιαστήκαμε να τον παντρέψουμε...» - Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις φήμες για την προσωπική του ζωή;