Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου ταιριάζουν! Μακάρι να...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση Γιώργου Λιάγκα & Μαρίας Αντωνά

Στο πλευρό τους η παρουσιάστρια του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου ταιριάζουν! Μακάρι να...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση Γιώργου Λιάγκα & Μαρίας Αντωνά

Ένα από τα πιο "καυτά" θέματα των ημερών είναι το ειδύλλιο που φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Γι' αυτό απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, η οποία την συνάντησε σε βραδινή εκδήλωση.

Η παρουσιάστρια του OPEN από την πρώτη στιγμή σχολίασε θετικά αυτή την φημολογούμενη σχέση και επιμένει στη θέση της, χωρίς να επιβεβαιώνει εάν γνωρίζει κάτι πραγματικά για τα δύο αυτά τηλεοπτικά πρόσωπα. Τόνισε, μάλιστα, πως παρά τα όσα λένε κάποιοι, της ταιριάζουν πολύ ως ζευγάρι.

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη για την φημολογούμενη σχέση Λιάγκα - Αντωνά

«Αυτή η τόση δημοσιότητα δεν κάνει καλό! Μακάρι να είναι ερωτευμένος! Και να γλυκάνει; Γλύκανε σε παρακαλώ Γιώργο. Μου ταιριάζουν!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση του όταν ο Μαυρικίου σχολίασε τις φήμες πως είναι σε σχέση με την Αντωνά - «Γράφουν για σένα ότι...»

Η ίδια η Μαρία Αντωνά απάντησε για όλο αυτό στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου που την συνάντησε στο δρόμο και άφησε να εννοηθούν πολλά.

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Πριν δεν είπαμε ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω... απολαμβάνω! Φιλάκια», απάντησε αρχικά με πλατύ χαμόγελο.

Όταν όμως την ρώτησε αν δεν ισχύει το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Όπως είδατε, κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο».