Άρης Σοϊλέδης: Δέχτηκε επισκέψεις στο σπίτι του - Η γυναίκα για την οποία ''λιώνει'' ο ποδοσφαιριστής

Η ανάρτησή του στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η ζωή του Άρη Σοϊλέδη και ιδίως η προσωπική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο με τον γνωστό ποδοσφαιριστή μιλάει και επίσημα πλέον για τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά αλλά και για το πως λειτουργεί στις ερωτικές του σχέσεις (δείτε εδώ).

Τελευταία ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πολύ καλά στα προσωπικά του και μάλιστα οι φήμες θέλουν να είναι σε σχέση με την ξανθιά κοπέλα που βρίσκεται τελευταία στο πλευρό του (δείτε εδώ επίσημες φωτογραφίες τους).

Αυτές τις ημέρες ο ποδοσφαιριστής είναι στην Αθήνα και μέσα από την ανάρτησή του την Πέμπτη 6/6 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε την επίσκεψη, που δέχτηκε αλλά και τον ενθουσιασμό του με αυτή. Πιο αναλυτικά, η μητέρα του ποδοσφαιριστή κατέφθασε στην Αθήνα και μάλιστα του μαγείρεψε ένα από τα αγαπημένα του φαγητά.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για το φαγητό από τα χέρια αγαπημένου του προσώπου

«Γεια σου ρε μάνα. Γεμιστά με πιπεριά Φλωρίνης», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Άρης Σοϊλέδης - Μητέρα

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο του 2020 συνέντευξη στην εκπομπή After Dark με τον ποδοσφαιριστή να μιλάει πολύ εξομολογητικά για την οικογένειά του, τον θάνατο του πατέρα του και του αδερφού του: «Τα δύο μου αδέρφια από τα πέντε που ήμασταν, είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου περνούσαν ένα μαρτύριο όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω για να τους βοηθήσω και αν μπορούσα να κάνω κάτι.

Έτσι, με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το συμβόλαιο που είχα κάνει στον Ολυμπιακό τότε, μικρό συμβόλαιο επειδή ήμουν πολύ μικρός ηλικιακά, ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βάλω τα δύο μου αδέρφια σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο θα τους άλλαζε ουσιαστικά το αίμα στο κορμί τους για να μπορέσουν να μην έχουν αυτούς τους πόνους τους σωματικούς και να βγουν από αυτόν τον κόσμο των ναρκωτικών ο οποίος είναι καταστροφή», (δείτε εδώ ο βίντεο με τις δηλώσεις του).