Πέτρος Κόκκαλης: «Ότι δεν με χώρισες...» - Αφήνει άφωνη τη Δήμητρα Ματσούκα με τη δήλωση για τη σχέση τους

Η δύσκολη ερώτηση της ηθοποιού και η απάντηση, που έλαβε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι Ευρωεκλογές της Κυριακής 9/6 πλησιάζουν και έτσι το απόγευμα της Πέμπτης 6/6 δημοσιεύτηκε στο instagram ένα προεκλογικό βίντεο με τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη, υποψήφιο στις Ευρωεκλογές με τον ''Κόσμο, Πράσινη Συμφωνία''.

Όπως βλέπουμε το ζευγάρι ''παντρεύει'' με ένα πολύ εύστοχο τρόπο τη σχέση του με την πολιτική. Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Πέτρου Κόκκαλη του θέτει μια δύσκολη ερώτηση σχετικά με την πορεία της τελευταίας θητείας του με την απάντηση, που της δίνει να μην είναι για πολλούς η προβλεπόμενη.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη γοητεία που εκπέμπεται μέσα από το παρακάτω προεκλογικό σποτάκι, καθώς η ηθοποιός και ο σύζυγός της από τον γάμο τους και μετά έχουν επιλέξει να μοιράζονται με τον κόσμο αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χημεία, που τους συνδέει (δείτε εδώ τα τρυφερά λόγια της Ματσούκα για τον Κόκκαλη λίγες ώρες νωρίτερα).

Το προεκλογικό βίντεο του Πέτρου Κόκκαλη με τη Δήμητρα Ματσούκα

«Ποια ήταν η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή σου νίκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας σου;», ήταν η ερώτηση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη να της απαντάει: «Ότι δεν με χώρισες»


Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή να μιλάει με πολύ ιδιαίτερα λόγια για τη σύζυγο του, Δήμητρα Ματσούκα: «Η Δήμητρα ήρθε και μου μίλησε, είναι ακαταμάχητη πώς να το κάνουμε; Εγώ πρότεινα στη Δήμητρα να κάνουμε το γύρισμα για να δώσουμε ένα πιο χαλαρό μήνυμα. Αλλά λέω αλήθεια, γιατί φεύγω κάθε Δευτέρα και γυρνάω Πέμπτη βράδυ και το πρωί της Παρασκευής είμαι στο γραφείο.

Εμένα μου λείπει πολύ η Δήμητρα, δεν είμαστε πολύ του τηλεφώνου, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην μιλήσουμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, αλλά δεν έχουν περάσει τα γλυκά λόγια του πρώτου καιρού. Είμαστε ερωτευμένοι και για αυτό παντρευτήκαμε κιόλας. Θέλουμε να γεράσουμε μαζί, περνάμε καλά, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε πάρα πολύ και οι δύο», (δείτε εδώ το βίντεο).