Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Είναι ακαταμάχητη, πώς να το κάνουμε; Θέλουμε να γεράσουμε μαζί»

«Εκείνη ήρθε και μου μίλησε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (αριστερά): NDP Photo Agency

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης την Πέμπτη 6 Ιουνίου. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Κόσμος», που συντάσσεται με την ομάδα των Πρασίνων της Ευρωβουλής, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

«Έχει έρθει η περίοδος που πρέπει να καταλάβουμε ότι η πολιτική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Αν δεν το κάνω εγώ ποιος θα το κάνει; Από την ώρα που διάβασα αυτά τα πράγματα, αισθάνθηκα την ευθύνη να ασχοληθώ με την πολιτική και να προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για εμάς και για τα παιδιά μας. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλά. Η πολιτική είναι 100% η ασχολία μου, δεν ασχολούμαι καθόλου με τις επιχειρήσεις γιατί δεν θα ήταν και σωστό ως Ευρωβουλευτής», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου»

Ο Πέτρος Κόκκαλης για τη γνωριμία του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο που έκανε με τη Δήμητρα Ματσούκα. Ο Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε, με εμφανή θαυμασμό για εκείνη: «Η Δήμητρα ήρθε και μου μίλησε, είναι ακαταμάχητη πώς να το κάνουμε; Εγώ πρότεινα στη Δήμητρα να κάνουμε το γύρισμα για να δώσουμε ένα πιο χαλαρό μήνυμα. Αλλά λέω αλήθεια, γιατί φεύγω κάθε Δευτέρα και γυρνάω Πέμπτη βράδυ και το πρωί της Παρασκευής είμαι στο γραφείο».

«Εμένα μου λείπει πολύ η Δήμητρα, δεν είμαστε πολύ του τηλεφώνου, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην μιλήσουμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, αλλά δεν έχουν περάσει τα γλυκά λόγια του πρώτου καιρού. Είμαστε ερωτευμένοι και για αυτό παντρευτήκαμε κιόλας. Θέλουμε να γεράσουμε μαζί, περνάμε καλά, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε πάρα πολύ και οι δύο», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δείτε το βίντεο από το 6:15: