Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου»

«Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, είμαι στα υπόλοιπα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν η σημερινή καλεσμένη του Happy Day. Η πρωταγωνίστρια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», και σύζυγος του Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη, μίλησε για την κοινή τους ζωή, τα ενδιαφέροντα που τους ενώνουν, καθώς και για την καθημερινότητά τους.

«Μάλλον θέλαμε να δούμε τη σχέση μας με έναν άλλο τρόπο, έχει κάτι το ρομαντικό ο τρόπος που το σκεφτήκαμε. Δεν θα πω αναρχικό γιατί είναι μία σύμβαση ο γάμος, αλλά όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται χωρίς να θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν παιδιά, και ό,τι συνεπάγεται ένας γάμος, έχει κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν τον έχω δει να φοράει ακριβό ρολόι...» - Η απάντησή της στα σχόλια για την οικονομική δύναμη του Πέτρου Κόκκαλη

Η καθημερινότητα της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη

Αναφερομένη στον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα είπε εν συνεχεία: «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι ο Πέτρος. Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν ακριβώς να εξηγηθούν. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη, ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα πια τι είναι αυτό που θέλω και όταν γνώρισα τον Πέτρο κατάλαβα πολύ γρήγορα πως ήταν αυτό».

Για την καθημερινότητα στο σπίτι τους, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε: «Περνάω καλά με τον Πέτρο, έχουμε κοινές συνήθειες, περνάμε καλά και χαλαρά. Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, αυτός είναι καλύτερος, εγώ είμαι πιο καλή στα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που θα με ακούσουν να μην με παρεξηγήσουν αλλά είμαι σίφουνας στον νεροχύτη. Έχω έναν ψυχαναγκασμό, δεν μπορώ να βλέπω έναν νεροχύτη με βρόμικα πιάτα».