Παναγιώτης Ψωμιάδης - Έκανε πρόταση στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Θα σε πάω στα όρθια για σουβλάκια»

«Για σένα θα γίνω και ψαράς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης - Έκανε πρόταση στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Θα σε πάω στα όρθια για σουβλάκια»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξαναχτυπά! Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες δηλώνει ανοιχτά την αδυναμία του στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, και με αφορμή το πρόσφατο family pride την προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης να μην συμφώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής, αλλά πριν την αποφώνηση θέλησε να τους αφήσει με μία γλυκιά εντύπωση.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, και λίγο πριν κλείσει η ζωντανή σύνδεση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να ρίξει τους τόνους, προσκαλώντας τη δημοσιογράφο συνεργάτιδα της εκπομπής για φαγητό. «Θέλω να κάνω μία φιλική, ανθρώπινη πρόσκληση στη φίλη μου τη Χρίσλα, να τη φιλοξενήσω στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Εγώ εσάς θα σας φιλούσα! Τέτοια μάτια και χείλη πού θα τα έβρισκα;» - Κοκκίνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με το φλερτ του

Η απάντηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Θα με φιλοξενήσετε για το Gay Pride; Εγώ θα έρθω μόνο αν πάμε μαζί στο Gay Pride», απάντησε με χιούμορ η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές, καθώς εκείνος εξέφρασε την αντίθεσή του με την εν λόγω παρέλαση. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανταπάντησε πως: «Εγώ είμαι αντίθετος στα παρά φύσιν. Σε βλέπω μοναχούλα να ψάχνεις για άλλη παρέα».

«Θα την πάω στα όρθια να την κεράσω σουβλάκια. Για σένα θα γίνω και ψαράς», είπε κλείνοντας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει με χιούμορ στη συνεργάτιδά της: «Σου 'φεξε».

Θυμίζουμε ότι και την προηγούμενη φορά που είχαν επικοινωνήσει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν άκρως εκδηλωτικός, λέγοντας της μεταξύ άλλων: «Εγώ εσάς θα σας φιλούσα. Τέτοια μάτια και τέτοια χείλη πού θα τα έβρισκα;»