Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Βόλτες στην Μύκονο για το ζευγάρι - Η εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αγαπημένο νησί είναι η Μύκονος για την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά τους θερινούς μήνες στο νησί των ανέμων με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν στις εξόδους τους. Πρόσφατα λοιπόν, περπάτησαν ξανά τα σοκάκια της χώρας απολαμβάνοντας την χαλάρωση τους.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweeky.gr τους απαθανάτισε στην χώρα με street look να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι και πάρα πολύ ταιριαστό.

Η εμφάνιση Τάμτα - Κασιδόκωστα

Ο Πάρις Κασιδόκωστας επέλεξε ένα αθλητικό look. Μπλούζα Balenciaga, βερμούδα Adidas και Nike sneaker. Από την άλλη η Τάμτα το πήγε πιο casual με τζιν, λευκό τοπ και Samba ένα από τα νέα κομμάτια της Adidas.

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και δεν θέλει να απασχολεί με τη σχέση του. Μπορεί να μην την κρύβει αφού μετράνε πολλά χρόνια πορείας, ωστόσο, δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια.

Δείτε επίσης: «Αηδία είναι όλο το σύνολό σου! Λυπάμαι» - Σάλος στο twitter για την topless εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk

Τάμτα Πάρις Κασιδώκοστας Μύκονος

Τάμτα Πάρις Κασιδώκοστας

Δείτε επίσης: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα η Μαριάννα Λάτση στη Ριβιέρα - Όλα τα βλέμματα στο αποκαλυπτικό φόρεμά της

H Τάμτα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου, έχει πει για τη σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα: «Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω» ενώ για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, αυτή την φορά με τον σύντροφό της, είχε εξομολογηθεί «Πατάω στο σήμερα και στο τώρα πολύ γερά, πολύ συνειδητοποιημένα. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!».