Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ ξέρω κι άλλη πολύ ωραία κυρία που...» - Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα

«Απέναντι ο Γιώργος παίζει καθόλου Μαρία Αντωνά σαν θεματολογία;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ ξέρω κι άλλη πολύ ωραία κυρία που...» - Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλαν τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Αντωνά για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. Όλα ξεκίνησαν όλα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που τους δείχνει να περνούν όμορφη σε βραδινή έξοδό τους στην Βουλιαγμένη μαζί με παρέα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο, δεν δίστασε να πει δυο λόγια για τις μεταξύ τους σχέση, χωρίς όμως να δώσει παραπάνω έκταση.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα

«Απέναντι ο Γιώργος παίζει καθόλου Μαρία Αντωνά σαν θεματολογία; Δεν παίζουν; Αυτό λίγο... Ούτε Άρη Σοϊλέδη; Έχει σουξέ ο Γιώργος Λιάγκας, το ξέρω», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαρίας Αντωνά.

Στην συνέχεια λοιπόν, δεν δίστασε να αποκαλύψει για μια άλλη γνωστή κυρία της showbiz που τον ήθελε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος δε μιλάει για την προσωπική του ζωή. Πρέπει να μου κάνει μαθήματα νομίζω στο κομμάτι των προσωπικών... Εγώ ξέρω κι άλλη πολύ ωραία κυρία που τον ήθελε... Δε μπορώ να πω ποια είναι, πολύ όμορφη, την ξέρουμε».

«Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Θεωρώ, ότι διαφορετικά ο Γιώργος δεν θα έβγαινε προς τα έξω και σε κοινή θέα με τη Μαρία. Νομίζω ότι ο Γιώργος διανύει μετά από πάρα πολύ καιρό μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο. Ο Γιώργος δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία διάφορους χώρους, σπίτια κοινών φίλων, να βλέπουν μαζί διάφορα τηλεοπτικά event στα σαλόνια. Θα δώσουμε ρεπορτάζ το Σάββατο», έχει επίσης αποκαλυφθεί - δείτε εδώ το ρεπορτάζ.