Φαίη Σκορδά κατά Άρη Σοϊλέδη: «Λέει ότι δεν μπορεί τη δημοσιότητα! Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, είσαι...»

Τα σχόλια για την συνέντευξη του στο Podcast της Καραβοκύρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά κατά Άρη Σοϊλέδη: «Λέει ότι δεν μπορεί τη δημοσιότητα! Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, είσαι...»

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε την συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη στο Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, όπου μίλησε για πολύ προσωπικά του πράγματα. Η παρουσιάστρια ωστόσο, επικεντρώθηκε στην δήλωση που έκανε πως τον έχει κουράσει η δημοσιότητα και τον έχει εξαντλήσει.

Όπως λοιπόν απάντησε η Φαίη, από την στιγμή που τον κούρασε όλο αυτό, δεν έπρεπε να πάει στην συγκεκριμένη συνέντευξη, καθώς ήταν επόμενο να την παίξουν οι εκπομπές και τα sites.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τον Άρη Σοϊλέδη;

«Κάποιες φορές, αν είναι πράγματα πολύ σημαντικά σε εμάς, τα προστατεύουμε. Λέει ο Άρης ότι δεν μπορεί τη δημοσιότητα και ότι είναι πολύ κουραστικό να σε περιμένουν για δηλώσεις έξω από εκεί που πας να κάνεις το χόμπι σου. Όταν λοιπόν αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για σένα, επιλέγεις να μην πας για συνέντευξη στη Δάφνη Καραβοκύρη. Ξέρεις ότι αυτό θα πυροδοτήσει πράγματα και μετά θα γίνει αναπαραγωγή από τις εκπομπές και τα sites. Δεν είσαι τραγουδιστής, δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, είσαι ποδοσφαιριστής. Άρα αξιολογείς ποια είναι η προτεραιότητά σου.

Θεωρείς ότι είναι πολύ κοστοβόρο και ψυχοφθόρο να σε κρίνουν, να σε παίζουν τα sites και να ασχολούνται μαζί σου; Τότε κάνεις άλλες επιλογές. Εάν όμως κάνεις αυτή την επιλογή, πήγε και στο Survivor, υποστήριξέ το. Εγώ δεν μπορώ το “ναι αυτό” και “αλλά εκείνο”. Δεν μπορείς να το λες αυτό, γιατί δεν πήγε σε μία εκπομπή για τη δουλειά του, δεν ήταν υποχρεωμένος. Εκεί είναι η ένστασή μου», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης: «Η ανταλλαγή υγρών είναι...» - Η άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για το σεξ