Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήταν άλλος άνθρωπος, πηγαίναμε έξω και δεν έβγαζε λέξη»

Όσα αποκάλυψε για την κατάθλιψη του συναδέλφου και κουμπάρου της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποκάλυψη του κουμπάρου της (τον έχει παντρέψει) Στράτου Τζώρτζογλου για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, καθώς και τον τρόπο που του στάθηκε εκείνη την περίοδο. Όπως ανέφερε, πλέον είναι πολύ καλύτερα.

«Σας παρακαλώ, μη με ρωτάτε, είναι δύσκολο και δεν μπορώ να μιλάω γι’ αυτά», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα, όταν ερωτήθηκε για την απώλεια της μητέρας της.

Δείτε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: «Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για τη σκληρή μάχη που έδωσε

Η Βάνα Μπάρμπα για την κατάθλιψη του Στράτου Τζώρτζογλου

Εν συνεχεία η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Όλοι περνάμε δύσκολα, είναι η εποχή σκληρή. Και γι’ αυτό έχω αποφασίσει να ασχολούμαι με το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Ήξερα τι περνούσε ο Στράτος. Η δουλειά μάς έχει ενώσει, πέραν του ότι είμαστε κουμπάροι, είναι και ο αγαπημένος μου εμένα, είμαστε πολλά χρόνια μαζί».

«Και στις δύσκολες στιγμές ήμασταν πάντα μαζί. Ίσως να είναι και ο καλύτερός μου φίλος μέσα από το χώρο του θεάματος. Πηγαίναμε έξω με τον Στράτο και δεν έβγαζε λέξη. Κάποια στιγμή θορυβηθήκαμε όλοι, το καταλάβαμε και τρέξαμε μαζί του. Κι εγώ όταν περνούσα δύσκολα με τη μητέρα μου, ο Στράτος ήταν μαζί μου. Η αγάπη τα λύνει όλα, αρκεί να μην φοβόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια. Είχα ανησυχήσει τότε, δεν ήταν καλά ο Στράτος, ήταν άλλο πρόσωπο. Τώρα που επέστρεψε, χαίρομαι πολύ», κατέληξε στις δηλώσεις της για τον Στράτο Τζώρτζογλου η Βάνα Μπάρμπα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha.