Λούκας Γιώρκας: «Άρχισαν να τρέχουν και να με κυνηγάνε στη Συγγρού!»

Τα «καψόνια» και οι εκδηλώσεις θαυμασμού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λούκας Γιώρκας: «Άρχισαν να τρέχουν και να με κυνηγάνε στη Συγγρού!»

Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τη Eurovision, για τη σύζυγό του Βασιλική Σαλαμπάση, αλλά και για τις ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που συνάντησε.

«Κάθε Πέμπτη εμφανίζομαι στο μαγαζί “Ελλάδος Εικόνες”. Αυτό που επέλεξε να κάνει η Μαρίνα Σάττι το έκανε καλά, δεν μπορώ να πω εύκολα ότι δεν μου αρέσει, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν και ένα τραγούδι που θα επέλεγα να τραγουδήσω, θα ήταν αστείο. Όταν πήγα στην Eurovision δεν φύγαμε από την Ελλάδα με τις καλύτερες ευχές. Με στεναχωρεί που η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν σταματήσει να στηρίζονται τα τελευταία χρόνια στην Eurovision, επειδή κάποιες χώρες μας “γιούχαραν”. Αλλά Ελλάδα και Κύπρος είμαστε ένα», δήλωσε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι το γαρύφαλλο στα μπουζούκια είναι μία έκφραση θαυμασμού, αλλά να το πετάξεις στο πρόσωπο δείχνει το αντίθετο. Μου έχει τύχει να μου έρθει το μικρόφωνο στο στόμα, ήταν επίπονο και μου χάλασε τη διάθεση. Έχω ακούσει να φεύγουν τασάκια, εμένα μου έχει τύχει και παγάκι».

Δείτε επίσης: Λούκας Γιώρκας: «Βιώνουμε μια υποκρισία, όποιος μας “χαϊδεύει” τον αγαπάμε και όποιος μιλάει κακά τον κάνουμε cancel»

Το απίστευτο περιστατικό του Λούκα Γιώρκα με θαυμάστριες

«Έχει τύχει να περπατάω στη Συγγρού και να τραβήξει χειρόφρενο ένα αυτοκίνητο με τρία κορίτσια, να κατεβαίνουν και να αρχίσουν να τρέχουν για να με κυνηγάνε. Αρχίζω να τρέχω κι εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είχα περιστατικά από καψόνια, οι δυσκολότερες συνεργασίες ήταν με ανθρώπους δικής μου γενιάς», συνέχισε στις δηλώσεις του ο Λούκας Γιώρκας.

«Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε μετά επιτυχία είναι το “Ξημερώνει” του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πετύχαινε το ίδιο αν το έλεγα εγώ. Το τραγούδι είναι πώς το εκφράζει αυτός που το λέει. Από το πρώτο ραντεβού με τη γυναίκα μου θυμάμαι ότι της είπα από την πρώτη στιγμή “Τι μάτια είναι αυτά που έχεις”, ενώ δεν ήμουν διαχυτικός γενικά», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του MEGA ο Λούκας Γιώρκας.