Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Κατερίνα Καραβάτου βαδίζει στα χειρότερα μετά το τέρας του My Style Rocks»

«Καταπέλτης» ο σχεδιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος, όπου μίλησε για όλη την ελληνική τηλεόραση, Ειδικότερα σχολίασε την απόφαση της Κατερίνας Καραβάτου να παρουσιάσει το My Style Rocks και για τις πληροφορίες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το Power of Love.

«Όλα πάνε στραβά, με μάτιασαν. Είμαστε σε περίοδο φουλ, γάμοι ατελείωτοι, πρόβες, κοστούμια. Ζούμε μια τρέλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος η βάφτιση του μωρού του Ντάνου, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Να τον έχει η Δήμητρα (τον Γιώργο Αγγελόπουλο) και να τον χαίρεται, εμείς δεν θέλουμε κανέναν», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για την Κατερίνα Καραβάτου

«Αχ Παναγία μου, μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα “τέρας”. Η Κατερίνα Καραβάτου, δυστυχώς, μετά από αυτό βαδίζει στα χειρότερα. Θα τη συμβούλευα να κάνει ό,τι πρέπει για να είναι τα οικονομικά της καλά», ανέφερε εν συνεχεία ο Νίκος Αποστολόπουλος για την παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε πως: «Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα, δεν ξέρω αν αυτό είναι το χειρότερο. Καλά θα κάνει η Φαίη Σκορδά αν γυρίσει στο πρωινό του MEGA, της το είχα πει από την αρχή και πριν πάει στον ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μακάρι να της εκατοστήσει τις εκπομπές».

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση πια, εκτός αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μου αρέσουν οι εκπομπές με συνεντεύξεις, θέλω τον άλλον να τον κολλάω στον τοίχο. Πρώτος καλεσμένος μου θα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, να τον ρωτήσω γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές. Στον γάμο του Κασσελάκη θα ήθελα να τραγουδήσει ο Χαρούλης. Θα τους έβαζα να φορέσουν λευκά με τον Tyler», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος.