Άρης Σοϊλέδης: «Μετά το χωρισμό μου στέλνουν φωτογραφίες με δονητές, άνδρες να αυνανίζονται» - «Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη για το... ομαδικό και την ερωτική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Μετά το χωρισμό μου στέλνουν φωτογραφίες με δονητές, άνδρες να αυνανίζονται» - «Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα»

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο στο Sex Podcast με την Δάφνη Καραβοκύρη για τις σεξουαλικές του εμπειρίες. Αποκάλυψε συγκεκριμένα ποιο είδος σεξ του αρέσει, τι ψάχνει σε μια γυναίκα αλλά και αν έχει κάνει στη ζωή του ομαδικό σεξ.

«Έχω κάνει ομαδικό σεξ. Ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε διασκέδαση, έχει συμβεί 2-3 φορές. Και με 2 φίλους μου και με 2 γυναίκες. Έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά» αποκάλυψε χωρίς δισταγμό, ενώ επίσης ανέφερε πως «Υπάρχουν φορές πάνω στο σεξ που δεν ξέρω γιατί, αλλά μου σκάνε σκέψεις που δεν θα έπρεπε να έχω εκείνη τη στιγμή. Σκέψεις που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής, άγχη και τέτοια που έχεις μέσα στη μέρα. Χάνεις λίγο τον ειρμό σου εκείνη τη στιγμή».

Η αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για τη ζωή του μετά τον χωρισμό

«Από τον χωρισμό και μετά δέχομαι τρελά μηνύματα από γυναίκες, βίντεο, φωτογραφίες... Άστο. Φωτογραφίες με δονητές, άνδρες να αυνανίζονται. Δεν απαντάω σε τίποτα», αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Ενώ, για την δημοσιότητα που έχει δει, σχολίασε ότι: «Δεν ξέρω πως οι διάσημοι το διαχειρίζονται αυτό. Πήγαινα να παίξω padel και με περίμεναν απ’ έξω κάμερες. Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor που πήρα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, το έχω ζήσει πολύ ακραία όλο αυτό. Να σου πω την αλήθεια, είναι κουραστικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι κουραστική και εξαντλητική η δημοσιότητα. Δεν μπορείς να ζήσεις όπως θέλεις. Να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα, θα σε κοιτάνε και θα σε κρίνουν. Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτό το πράγμα».