Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη στον φακό και μας δίνει μία γεύση απ' όσα θα δούμε στη σημερινή εκπομπή της

Ξεκινάει τη μέρα της με θετική διάθεση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Μπορεί η συνεργασία της με το MEGA να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη είναι στα καλύτερά της. Η παρουσιάστρια δείχνει μία πρωτοφανή εξωστρέφεια στο κοινό τους τελευταίους δύο μήνες, από την ημέρα δηλαδή που ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι δεν θα συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι, και μοιράζεται διαρκώς στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συνηθίζει μάλιστα να ποζάρει τελείως άβαφη, δείχνοντας ότι μπορεί να έχει συμπληρώσει 30 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά το πρόσωπό της ακόμα «σπάει» τον φακό χωρίς makeup ή φίλτρα. Ένα στιγμιότυπο από το πρωινό της ξύπνημα μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη και το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Η μικρή μου κόρη, μου έλεγε "αχ δε μπορώ, έχω ένα άγχος"» - Τι συνέβη στο σπίτι της στα Μελίσσια με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το πρωινό της ξύπνημα, στο οποίο και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις ψεγάδι. «Θετική σκέψη, θετική ζωή! Καλημέρα», έγραψε στην ανάρτησή της, δείχνοντας πως με την ίδια θετική διάθεση θα έρθει και στην εκπομπή της σε λίγες ώρες. Η «Ελένη» σιγά-σιγά αποχαιρετά τον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο, δεν χάνει το κέφι της καθώς φαίνεται. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς.

Όπως ανέφεραν πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι στα σχόλια, βλέποντας ένα τέτοιο πρόσωπο, πράγματι μόνο θετικές σκέψεις μπορείς να κάνεις για την ημέρα. Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη.

Μπορεί να αποφεύγει να σχολιάζει το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δείχνει με τον δικό της τρόπο πως διανύει τις τελευταίες της μέρες στο κανάλι. Πρόσφατα έδειξε το καμαρίνι της για πρώτη φορά, ενώ είχε πει στον καλεσμένο της Στέφανο Κωνσταντινίδη (που εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει μαζί της): «Κλείσε μία δουλίτσα για του χρόνου, γιατί εγώ δεν θέλω να περιμένεις, έχεις οικογένεια», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμη σε κανένα άλλο κανάλι, με τις φήμες που την θέλουν να μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου να οργιάζουν (δείτε εδώ το βίντεο).