Νίκη Σερέτη: Η αντίδραση στις κάμερες για το γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ - «Γι’ αυτό δεν σιχτιρίζω»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκη Σερέτη: Η αντίδραση στις κάμερες για το γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ - «Γι’ αυτό δεν σιχτιρίζω»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Κολτζή στο δημαρχείο του Πειραιά το μεσημέρι της Τετάρτης 5/6. Το ζευγάρι που μετρά 7 μήνες σχέσης πήρε την απόφαση να παντρευτεί ανήμερα των γενεθλίων του.

Η μέλλουσα σύζυγος του έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθείας και ασχολείται εντατικά με τις έρευνες και τεχνολογίες που στόχο έχουν την εξέλιξη της ιατρικής. Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, συμμετείχε ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ στον διαγωνισμό “Match & Develop a startup”, όπου στέφθηκε νικήτρια (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους).

Η αντίδραση της πρώην του Παπαμιχαήλ, Νίκης Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη που βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση για το Make a Wish. έκανε δηλώσεις στις κάμερες, με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε για τον γάμο του πρώην συντρόφου της. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια.

«Αλίμονο, αν δεν με ρωτάγατε.. Γι’ αυτό συγκεκριμένα ήρθα, αλλιώς δεν θα έβγαινα σε καμία συνέντευξη. Βίον ανθόσπαρτον. Να ζήσουν, να είναι ευτυχισμένοι. Είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός», απάντησε η ηθοποιός.

Ενώ, για τις σχέσεις που έχουν σήμερα ανάμεσα τους, ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα ήθελα να συνεχίσω τώρα σε τέτοια. Eίναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Απλώς έχω χιούμορ στη ζωή μου και μου αρέσει να απαντάω με χιούμορ, οπότε γι’ αυτό δεν σιχτιρίζω».

αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, λίγο πριν φτάσει στο κτίριο το ζευγάρι, απόντες ήταν δύο σημαντικές προσωπικότητες από τη ζωή του γαμπρού. Συγκεκριμένα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν κάλεσε δυο σημαντικά πρόσωπα από την οικογένεια της μητέρας του , με πολλούς να σχολιάσουν πως η απουσία της μητέρας του από το γάμο ήταν "ορατή" - δείτε ποιοι δεν καλέστηκαν και μίλησαν για αυτό.