Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Λιάγκα - «Της εύχομαι τα καλύτερα»

Δεν το διέψευσε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Λιάγκα - «Της εύχομαι τα καλύτερα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά μετά το δημοσίευμα που την θέλει να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και την φωτογραφία που κυκλοφόρησε, αλλά και μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Σοϊλέδης και αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται μετά το χωρισμό τους.

«Θέλω να πω για τον Άρη ότι είναι δύσκολη η δημοσιότητα αλλά γιατί την επιζητούμε τότε; Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ. Όταν γίνεις δημόσιο πρόσωπο και η ζωή σου αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς αν επιλέγεις εσύ πότε θα σε συζητήσουν. Είναι και για καλό είναι και για κακό», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day σήμερα Πέμπτη 6/6.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μαρία Αντωνά;

Στην συνέχεια μπορεί να μην είπε ακριβώς τι συζήτησαν με την Μαρία Ανωνά ωστόσο είπε πως: «Εγώ που μίλησα με το Μαράκι την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη και της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την έχω στην καρδιά μου».

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω ρεπορτάζ πως Αντωνά - Λιάγκας είναι σε σχέση αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης. Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη είπε «Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Θεωρώ, ότι διαφορετικά ο Γιώργος δεν θα έβγαινε προς τα έξω και σε κοινή θέα με τη Μαρία. Νομίζω ότι ο Γιώργος διανύει μετά από πάρα πολύ καιρό μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο. Ο Γιώργος δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία διάφορους χώρους, σπίτια κοινών φίλων, να βλέπουν μαζί διάφορα τηλεοπτικά event στα σαλόνια. Θα δώσουμε ρεπορτάζ το Σάββατο.» - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Μέχρι στιγμής ούτε η Μαρία Αντωνά αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν κάνει κάποια δήλωσε. Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν έχει διστάσει να πετάξει τα καρφιά του στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.