Μιχάλης Μυτακίδης: «Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο» - Η σοβαρή απόφαση που πήρε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς, γιατί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μιχάλης Μυτακίδης: «Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο» - Η σοβαρή απόφαση που πήρε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Μιχάλης Μυτακίδης ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 5/6 στην εκπομπή EQ με τον γνωστό μουσικό και δημιουργό του συγκροτήματος Active Member να παραχωρεί μια εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του.

Ανάμεσα σε όσα όσα είπε ο γνωστός στον κόσμο και ως B.D. Foxmoor ήταν η αποκάλυψη για ένα πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε πριν από λίγους μήνες. Πιο αναλυτικά, ο Μιχάλης Μυτακίδης πέρασε ένα ισχαιμικό επεισόδιο με την εξέλιξη της υγείας του να είναι πολύ θετική.

Ο ίδιος μάλιστα εξομολογήθηκε, πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μάθει να ζει με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να φροντίζει τον εαυτό του, με τη διαδικασία αυτή να μην του είναι τόσο γνώριμη.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Μυτακίδης - «Τους έντεχνους τους φτύνω στα μούτρα!»

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Μυτακίδη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι σημαντικό να προσέχεις τον εαυτό σου, εγώ δεν νομίζω ότι είμαι σε αυτό το πλαίσιο, και γι’ αυτό με εκνευρίζει που τώρα μοιάζω με αυτούς. Ένα πράγμα σίγουρα δεν θα συμβεί, δεν θα σιωπώ όμοια με εκείνους. Αυτό σίγουρα...

Για πρακτικούς λόγους πια θέλω να προσέξω τον Μιχάλη και μέσα και έξω. Δε ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω καιρό να το κάνω. Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο τον Νοέμβριο - ευτυχώς σηκώθηκα όπως έπρεπε - και δεν μου άφησε κάτι. Βλέπω φίλους μου που το έχουν περάσει πιο βαριά. Πάλευα με τις βυθίσεις του και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, το διαχειρίζομαι. Μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος, γιατί εγώ δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς, γιατί δεν με ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το πρόβλημα.

Με ενδιαφέρει για ποιον λόγο συνέβη, με ενδιαφέρει για ποιόν λόγο δεν μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα. Ό,τι μου τύχαινε το έκανα μέρος της ζωής μου, ενώ οι γιατροί σε βγάζουν από αυτό, θέλουν να σε κάνουν καλά», είπε ο Μιχάλης Μυτακίδης.