Γιάννης Στάνκογλου: «Ήταν μεγάλος έρωτας! Πριν χωρίσουμε κανονικά...» - Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

«Είναι περίεργο, αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μια εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 5/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, η οποία πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στο επίκεντρο (δείτε εδώ τι απάντησε για τα αναληθή δημοσιεύματα).

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στην πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν με την οποία ερωτεύτηκε πολύ έντονα στο παρελθόν και μάλιστα το πρώην ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά. Ο Γιάννης Στάνκογλου εξήγησε με ειλικρίνεια, πώς πήρε την απόφαση διαζυγίου, καθώς και τα στάδια που πέρασε με την πρώην σύζυγό του μέχρι την τελική απόφαση.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για τη γνωριμία με την πρώην σύζυγό του

«Σου παίρνει χρόνο να μάθεις τον βηματισμό σου μετά από ένα διαζύγιο. Νομίζω, ότι ακόμα σε αυτόν τον βηματισμό είμαι και εγώ, δεν είναι εύκολο. Ήταν μεγάλος έρωτας και πολλές εμπειρίες και πολλά σημάδια. Η μισή μου ζωή και πολύ έντονα πράγματα. Μεγαλώσαμε μαζί, ταξιδέψαμε μαζί παντού, έχουμε δυο παιδιά. Θέλει χρόνο. Είναι περίεργο, αλλά νομίζω ότι θα ήταν πιο περίεργο εάν έμενες σε μια σχέση που τελικά δεν... Πριν χωρίσουμε κανονικά, περάσαμε έναν χρόνο που ''χωρίζουμε, δεν χωρίζουμε''. Βιώσαμε τέσσερις μήνες χώρια και ξανά μαζί.

Νομίζω, ότι έχουμε μάθει να είμαστε μόνοι μας λίγο ή πολύ, άσχετα εάν έχουμε σχέσεις γιατί στο τέλος μόνοι μας είμαστε μόνοι και μόνοι μας θα φύγουμε. Απλά όσο ζούμε καλό είναι να κάνουμε ανθρώπους να χαίρονται κοντά μας, καλό είναι να κάνουμε ανθρώπους να ανοίγονται κοντά μας, καλό είναι να κάνουμε ανθρώπους καλύτερους κοντά μας. Αυτό το ταξίδι είναι που μένει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.