Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στην Πάρο...» - Η αμήχανη απάντηση για τις ξεχωριστές διακοπές του Πάσχα με τον Νίκο Παππά

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 5/6 με την ίδια να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικές με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Τους τελευταίους μήνες είχε γραφτεί έντονα, πως Βάλια Χατζγηθεοδώρου είναι σε σχέση με τον Νίκο Παππά. Οι δύο κυκλοφορούσαν μαζί, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε την είδηση της σχέσης τους.

Τελευταία, λέγεται ότι έχουν πέσει τίτλοι τέλους, ιδίως μετά το Πάσχα, καθώς Παππάς και Χατζηθεοδώρου βρέθηκαν στην Πάρο αλλά σε διαφορετικές παρέες. Αυτή τη φορά η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για τα προσωπικά της χωρίς ωστόσο να θέλει να επιβεβαιώσει κανένα ρεπορτάζ.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τον Νίκο Παππά

«Γενικά, όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει καθόλου για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι κάτι που αυτό θέλω να κάνω, οπότε δεν θα το κάνω ούτε τώρα, πάντως όλα καλά! Στην Πάρο ήμουν με την παρέα μου. Ήταν πάρα πολύς κόσμος στην Πάρο...Αυτά, ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να πω κάτι αλήθεια, είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω όπως όλοι μας τις καλοκαιρινές διακοπές να πάρουμε τις ανάσες μας», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πριν από κάποιο διάστημα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr είχε πετύχει στα μπουζούκια τον Νίκο Παππά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο, σε τρυφερά τετ α τετ, χωρίς να έχουν αντιληφθεί πως η κάμερα τους απαθανατίζει σε αυτές τους τις στιγμές.

Ο μπασκετμπολίστας την "πείραζε" και την είχε αγκαλιά του όλο το βράδυ, ενώ εκείνη απολάμβανε τη βραδιά της τραγουδώντας και χαμογελώντας στο πλευρό του. Δεν τους ενδιέφεραν τα βλέμματα που μπορεί να έπεφταν πάνω τους! (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).