Μαρία Τζομπανάκη: «Χρόνια πολλά βλαστέ μου...» - Συγκινεί με την ανάρτησή της για τα γενέθλια του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

Η φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 5/6 η Μαρία Τζομπανάκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις μεγάλες της αδυναμίες.

Η ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια του Ορφέα Αυγουστίδη και να τη συνοδεύσει με μερικά λόγια καρδιάς - αποτυπώνοντας έτσι την τόσο ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε μητέρα και παιδί (δείτε εδώ πως αποκαλεί την Τζομπανάκη ο εγγονός της).

Οι ευχές λοιπόν της Μαρίας Τζομπανάκη ήταν τόσο ιδιαίτερες και έτσι κατάφερε να συγκινήσει σίγουρα τον εορτάζοντα αλλά και πολλούς από τους ακόλουθους της, που έσπευσαν να του ευχηθούν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη για τα γενέθλια του Ορφέα Αυγουστίδη

«Χρόνια πολλά βλαστέ μου ,Ανατολή και Δύση της ζωής μου, ήλιε και φεγγάρι μου , χαρά μου ανυπέρβλητη , πύργε της ευτυχίας μου….
Να σε φυλλάσει παντοτινά η ευχή μου!…», έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Happy Day είχε μιλήσει για την οικογένειά του, τον γιο του και αν θα μεγαλώσει την οικογένεια του με τη σύζυγό του: «Το γέλιο του Αχιλλέα είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα πειράγματά μας και στα χάδια μας και στις αγκαλιές μας. Είναι μαγικό! Όλα είναι φυσιολογικά με τη σύζυγό μου και η απογοήτευση και η ένταση. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη που δεν ήταν εύκολη η ικανοποίηση είναι τεράστια και αυτό είναι που σε δυναμώνει.

Οι τρίτοι πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που δίνουν οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε και εμείς για τον Αχιλλέα. Από όλους. Και από την οικογένεια της Γεωργίας και από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη μικρή μου την αδερφούλα. Όλοι είμαστε πολύ αγαπημένοι...(δείτε εδώ τη συνέχεια).