Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ πίστευα ότι το γνώριζε για να είμαι ειλικρινής» - Το σχόλιο για το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη από τη Μύκονο

«Ίσως ήταν ένα μεγάλο φάουλ του Πέτρου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη (δεξιά)
Instagram / Ιωάννα Τούνη (δεξιά)

Τον σάλο που προκλήθηκε μετά το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που δημοσίευσε ο Πέτρος Νάζος, χωρίς την θέλησή της, από τη βίλα που είχε νοικιάσει στη Μύκονο για φωτογράφιση της Bubblegun (δείτε εδώ όσα είπε), κάνοντας παράλληλα σχόλια περί ακαταλληλότητας, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 5/6 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο, λοιπόν, και επειδή και η ίδια πρόβαλλε το συγκεκριμένο βίντεο και τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στον αέρα, εξήγησε πως από την αρχή διαφώνησε με τα λεγόμενά του, ωστόσο νόμιζε πως η Influencer γνώριζε πως την τραβούσαν βίντεο και γι' αυτό έπαιξε τα πλάνα και εκείνη.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον σάλο για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Εγώ πίστευα ότι η Ιωάννα Τούνη το γνώριζε για να είμαι ειλικρινείς. Και εμείς το δείξαμε το βίντεο και φιλοξενήσαμε και τον Πέτρο. Για τα σχόλια που έκανε έχει δίκιο και εκεί διαφωνήσαμε και εμείς μαζί του, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν ενήμερη. Δεν γίνεται να βάλεις βίντεο από ιδιωτικό χώρο χωρίς να έχεις ενημερώσει τον άλλο. Ο Πέτρος είναι τόσα χρόνια επαγγελματίας φαντάζομαι ότι θα γνωρίζει τις νομικές κυρώσεις», είπε αρχικά παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Την καταλαβαίνω για αυτά που είπε, γιατί στο βίντεο δεν είναι μόνο η ίδια. Εκτίθενται και άλλα κορίτσια, που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση, να φόρεσαν και να βοήθησαν στην φωτογράφιση. Η Ιωάννα αντέδρασε στα σχόλια του Πέτρου Νάζου που εμείς προσπαθήσαμε να διευθετήσουμε. Εμείς αντιδράσαμε σε αυτά. Δεν υπάρχουν μαγιό για μανάδες. Αλλά καταλαβαίνω την Ιωάννα που στενοχωρήθηκε πιο πολύ για τις άλλες κοπέλες. Αυτό πάντα με ενοχλεί. Όταν είμαι κάπου έξω δεν με νοιάζει για εμένα. Τον άλλον που είναι δίπλα μου τον ρώτησε κανείς αν θέλει να φανεί ρε παιδί μου; Ίσως ήταν ένα μεγάλο φάουλ του Πέτρου και πρέπει να επικοινωνήσει με την Ιωάννα και να της ζητήσει συγγνώμη» - κάτι που έκανε ήδη (δείτε εδώ την απολογία του).