Στο νοσοκομείο ο Άνθιμος Ανανιάδης - Τον ανέλαβε πρώην παίκτης του Fame Story που παράτησε τη μουσική και έγινε γιατρός

Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μπορεί να έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από τα social media ενημερώνει καθημερινά τους ακόλουθούς του για τη ζωή του και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτή. Την Τρίτη 4 Ιουνίου, ωστόσο, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που προκάλεσε ανησυχία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε ένα μικρό ατύχημα και βρέθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να φροντίσει το τραύμα του, όμως καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους, εξηγώντας πως δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό. Εκεί συνάντησε και έναν παλιό του φίλο και γνωστή φυσιογνωμία γενικότερα. Ένας τραγουδιστή ο οποίος παράτησε τη μουσική και έγινε γιατρός. Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα, που τον ανέλαβε.

Δείτε επίσης: Το γοργονέ νυφικό, το γλέντι και ο πρώτος χορός του ζευγαριού - Παντρεύτηκε η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή

Η συνάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη με τον Νίκο Μίχα στο νοσοκομείο

Οι δυο τους, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και ο πρώτος ανέβασε την φωτογραφία στο προφίλ του. «Όταν συναντώ στη δουλειά παλιούς αγαπημένους φίλους. Χτύπησε λίγο το πόδι αλλά όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, ο δεύτερος αποκάλυψε για την συμμετοχή του στο Fame Story και την απόφασή του να επιστρέψει στην ιατρική: «Το Fame Story ήταν μία δυνατή εμπειρία, χαίρομαι που το έζησα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν, ειδικά για το Fame Story. Για την Καλομοίρα, τι να σου πω; Δεν την έχω δει να κάνει τον κριτή. Πρέπει να τη δω και μετά να σου πω αν της πηγαίνει. Έχει δουλέψει πάρα πολύ πάνω στη μουσική και έχει μια φοβερή εμπειρία».

«Από το 2010 και μετά η μουσική άλλαζε μορφές. Μπήκαν τα social media, το youtube… Όλο αυτό με σόκαρε κάπως. Μου αρέσει βέβαια να αλλάζω και να αποκτώ καινούργιες εμπειρίες».

«Στο νοσοκομείο που δουλεύω με αναγνωρίζουν πολλές φορές ακόμα και με τη μάσκα. Με την κόρη μου τραγουδάμε συνέχεια, είναι και η πρώτη (δείτε την εδώ)».