Πυρ και μανία η Super Κική κατά δημοσιογράφων και Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Τι σκουπιδαριά είστε, τι κάδοι και εμετοί είστε και τι κάνετε για τα λεφτά», «Τώρα θα τον φτιάξω»

Δεν έχει τέλος αυτή η διαμάχη που ξεκίνησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Super Κική κατά δημοσιογράφων και Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Τι σκουπιδαριά είστε, τι κάδοι και εμετοί είστε και τι κάνετε για τα λεφτά», «Τώρα θα τον φτιάξω»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει μετά τη δίκη της Super Κικής για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της, καθώς το αίτημά του απορρίφθηκε και για τον λόγο αυτό ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Influencer, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και έτσι αποφάσισε να τα πει όλα μέσα από κάποια βίντεο στο Tik Tok.

Το ξέσπασμα της Super Κικής για την υπόθεση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τους παρουσιαστές

«Δεν είχα σκοπό ποτέ να βγω να μιλήσω, αλλά το κάνω στο Tik Toκ γιατί δεν θέλω να "λερώσω" έτσι το προφίλ μου στο Instagram, επειδή εδώ πέρα γίνεται όλο το σούσουρο. Όλα ξεκινάνε από μία συρραφή που έκανα πριν από 3-4 μήνες, δεν θυμάμαι, πάει καιρός τώρα. Το βίντεο είναι ακόμα στο προφίλ μου με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που βγαίνει και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και τραλαλα. Εγώ κάνω μία γκριμάτσα, δεν αναφέρομαι σε τίποτα. Η γκριμάτσα αυτή, όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι επειδή βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Βγαίνει πιο μητέρα και από την μητέρα. Αυτό και είναι γελοίο. Το έκαναν και πάρα πολλοί ακόμα "συρραφή". Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε, είτε κωμικοί είτε άσχετοι.

Προφανώς ποτέ μου δεν είχα κάτι προσωπικό, πόσω μάλλον με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί εγώ το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει. Παίρνω σατιρίζω και προφανώς δεν έχω τίποτα με κανέναν. Αν έχω θυμώσει με κάποιον, βγαίνω πολύ σοβαρή και μιλάω είτε στο youtube είτε στο Instagram. Με τον συγκεκριμένο δεν έχω καμία σχέση, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής κατά καιρούς. Δεν ξέρω ότι τον πείραξε γιατί όπου και να πατήσεις "Μαυρίκιος" δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει», αναφέρει αρχικά και επισημαίνει:

«Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει "εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”, γιατί αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα και μεγάλη του χαρά. Σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να μιλάνε ή να πηγαίνουν να χορεύουν σε talent show. Είναι οκ αυτό. Εγώ σαν Κική που παίζω με την επικαιρότητα, ότι δω και μου αρέσει θα το πάρω και θα το σχολιάσω, όπως κάνω με όλους είτε τον συμπαθώ τον άλλο είτε μου είναι αδιάφορος είτε δεν τον συμπαθώ.

Την επόμενη μέρα ή την μεθεπόμενη, αντί να μου στείλει "ρε παιδί μου, σε παρακαλώ, δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο, κατέβασέ το", εννοείται ότι θα το κατέβαζα, γιατί δεν είναι και κάτι, δεν έχω δουλέψει γι' αυτό. Έλα όμως που ξεκινάει να βγαίνει στα πρωινάδικα με ουρλιαχτά, με κλάματα, να νιώθει προσβεβλημένος και να νιώθει ότι "το παιδί δεν είναι δικό μου", που δεν αναφέρθηκε ποτέ. Το ξέρουμε ότι το παιδί είναι δικό σου. Ηρέμησε.

Και όχι μόνο αυτό. Προφανώς όλοι οι παρουσιαστές, οι πρωινατζούδες, ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι” γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε. Δεν υπάρχει δουλειά που να μην βρεις έναν τρελό ρουφιάνο που να θέλει να κρατήσει τη δουλειά του πατώντας επί πτωμάτων. Μπορούν και αλλιώς να κρατήσουν τη θέση τους, αλλά επειδή είναι πιο εύκολο να πατάς πάνω σε πτώματα, το κάνουν πολύ πιο εύκολα αυτό. Και το κάνουν σε όλες τις δουλειές, πόσω μάλλον στα πρωινάδικα.

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να να βγω και υπερβολική, αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών είναι άνιωθοι τελείως, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας ρόλος που κάποιοι μπορεί να δακρύζουν πού και πού. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει "Όποιον πάρει ο χάρος, ό,τι μου έρθει θα πω. Πού φαίνομαι καλός εγώ με τον λαό, θα κάνω αυτό".

Εμένα με παίρνουν συνεχώς και οι ίδιοι οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα για να λέω για τον Μαυρίκιο, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται, θα πάρουμε το μέρος της φλαούνας.

Εκείνος αφού βγήκε πια και έκανε τέτοια δυσφήμιση με λόγια από το μυαλό του, λέει "Η Super Κική μαζεύει followers στο όνομά μου". Δηλαδή, ποιος νομίζεις ότι είσαι; Κάνε λίγο άκρη. Λέει πράγματα που μπορεί να αποδειχθούν ότι εγώ δεν τα έχω πει. Ο άνθρωπος, λοιπόν, αυτός βγαίνει και λέει ψέματα. Για παράδειγμα, είπε βγήκε και είπε ότι μου ζήτησε να τα βρούμε κι εγώ δεν δέχθηκα, αλλά έλα που εγώ έχω τα μηνύματα που ζήτησε να τον πάρω τηλέφωνο, μου έδωσε τον αριθμό του ο δικηγόρος μου γιατί ζήτησε να τον πάρω για να λυθεί το θέμα.

Και του στέλνω μήνυμα και του λέω, εγώ δεν έχω κάτι μαζί σου, έλα να βγούμε να κάνουμε πλάκα, να τους κάψουμε τα μυαλά - αφού είχε βγει και είχε πει πάρα πολλά - πάλι έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, αλλά τώρα θα τον φτιάξω. Και μου απαντάει "βγες σε ένα skype να τα πούμε τηλεοπτικά". Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα. Άρα καταλαβαίνουμε ότι το κάνει όλο αυτό επειδή θέλει να βγαίνει όλη μέρα στο πρωινάδικο. Γιατί δεν τον παίρνετε σε ένα πάνελ να ηρεμήσει; Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν εθισμό με την θέαση», είπε.

«Πήγαμε στο δικαστήριο. Εγώ μιλάω έτσι στους δημοσιογράφους γιατί με πήραν όλοι τηλέφωνο από το προηγούμενο βράδυ και μου λέγανε αν θέλω να μιλήσω εκεί. Τους είπα ότι δεν θα πω τίποτα και ότι δεν ήθελαν να ασχοληθούν και επειδή με ξέρουν και ξέρουν τις αντιδράσεις μου, ξέρουν ότι αν πω όχι δεν έχει "σε κυνηγάμε με το μικρόφωνο από πίσω λες και είσαι η σταρ του αιώνα". Δεν υπάρχουν αυτά με εμένα. Με το που βγαίνω από το αμάξι, πέφτουν κατά πάνω μου, ο άλλος ζουλάει βυζιά, η άλλη μου βάζει το μικρόφωνο στο στόμα, τους λέω ότι δεν θέλω και επιμένουν και με κυνηγάνε...

Γι' αυτό εγώ τους θεωρώ τρελούς, γιατί έχουν μπει σε έναν ρόλο πανικού. Γι' αυτό ξεκινάω και τους λέω τρελούς, γιατί είναι τρελοί οι άνθρωποι αυτοί. Θα τους ηχογραφήσω. Αν πώς μου μιλάνε στο τηλέφωνο όταν με παίρνουν και πώς μου μιλάνε μπροστά στην κάμερα, όχι απλά τρελοί, είναι για δέσιμο κανονικά όλοι. Του χαπιού. Αυτό δημοσιογραφία δεν είναι… Το έχουν "καραμελίτσα" αυτό το "είναι η δουλειά μας".

Βγαίνει και λέει ο "Νταρντανιάν" ότι είναι φαν μου η πρόεδρος και ότι γι' αυτό απέρριψε την πρότασή του, όχι γιατί τον ήξερε και αυτόν και εμένα. Αυτό είπε η γυναίκα. Είπε "σας ξέρω Super Κική, σας ακολουθεί η κόρη μου" και όταν αναφερόμαστε στον Μαυρίκιο, η γυναίκα έκανε "ξέρω εγώ, ξέρω". Μια χαρά ξέρουν όλοι.

Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, συνεχίζεις βρε καρμήρογλου και βγαίνεις και κλαίγεσαι και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση. Ντροπή σε όλους σας και θα δείτε τώρα τι θα γίνει», πρόσθεσε.

«Τώρα όσον αφορά όλους τους υπόλοιπους που έχουν βγάλει το φτυάρι και σκάβουν, να ξέρετε θα ασχοληθώ με έναν έναν προσωπικά και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους… Τώρα είναι η δική μου σειρά. Και εσένα προσωπικά για τη δυσφήμιση που μου έχεις κάνει και το πουστρ@λικι που έχω φάει. Το αν τον αδίκησε η πρόεδρος δεν είναι J2US. Σε έχουν χεσμένο πατόκορφα και απλά ξέρουν όλοι τι είσαι. Βρήκες την ευκαιρία επειδή με εμένα γίνεται εύκολα σούσουρο. Πέρυσι που έτρεχα στα δικαστήρια επειδή την άλλη την χτύπαγε ο άντρας της, της έσπαγε τη μύτη... Εκεί δεν άνοιξε ρουθούνι.

Δεν υπάρχει μέρα που να μην με παίρνουν τηλέφωνο, χρόνια τώρα και να με ρωτάνε που είμαι και να μου στείλουν κάμερα και μόλις γίνει κάτι δικό μου και παιχτεί σε πρωινάδικο, βγαίνουν όλοι οι εμετοί και λένε "γιατί ασχολείστε με την Super Κική και γιατί της δίνετε βήμα" και άμα με δουν από κοντά, φιλιά δεξιά αριστερά. Είναι για γέλια όλοι. Ο κόσμος ξέρει τι σκουπιδαριά είστε, ξέρει τι κάδοι και εμετοί είστε και τι κάνετε για τα λεφτά. Κοπρόσκυλα, κοπριές! Μέχρι και τις βενζίνες που χάλασα για να πάω στην Ευελπίδων, θα τις πάρω πίσω κι αυτές. Μα τον Θεό. Θα το τρέξω και θα με πληρώνετε όλη σας τη ζωή. Και για να μη νομίζετε ότι το κάνω για τα φράγκα, με το που τα πάρω, θα τα πετάξω από το μπαλκόνι μου».