Φαίη Σκορδά για τον σάλο με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τη Μύκονο: «Μπορεί να μου γυρίσει το μάτι! Με τσιτώνει...»

Τα σχόλια της παρουσιάστριας για τον Πέτρο Νάζο και το όλο θέμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για τον σάλο με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τη Μύκονο: «Μπορεί να μου γυρίσει το μάτι! Με τσιτώνει...»

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφόρησε παράνομα και προβλήθηκε και σε εκπομπές, το οποίο πρόβαλλε την Ιωάννα Τούνη από τη βίλα που νοίκιασε στη Μύκονο για την φωτογράφιση των μαγιό της εταιρείας της, με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο που το τράβηξε να κάνει και σχόλια περί ακαταλληλότητας για την Influencer και τις συνεργάτιδές της - γεγονός για το οποίο απολογήθηκε βέβαια μετά.

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου, με την Φαίη Σκορδά να επισημαίνει πως την στενοχώρησε όλο αυτό που συνέβη και πως αν δεν αφορούσε το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τον σάλο με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τη Μύκονο

«Εγώ με αυτόν τον Πέτρο Νάζο έχω συνεργαστεί πολλές φορές κι από τότε που ήμουν στο Alter. Γενικά στον αέρα πάντα διαφωνώ, δηλαδή είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μου γυρίσει το μάτι. Με τσιτώνει. Χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις που μου χτυπάνε άσχημα κι αισθάνομαι εκείνη την ώρα από τη θέση της παρουσιάστριας ότι πρέπει να τα βάλω σε μία ισορροπία. Επειδή είμαι ένας συναισθηματικός άνθρωπος, καταλαβαίνω από το βλέμμα του ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Πολλές φορές βγαίνει στις εκπομπές, που ο άνθρωπος δεν πληρώνεται - δεν ξέρω αν τον πληρώνουν στον Alpha - κι είναι αλληλέγγυος και σαφώς βοηθιέται. Είμαι η πρώτη που σκοτώνομαι μαζί του στον αέρα.

Δεν μπορώ να μην πω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει έναν τρόπο, που ανήκει σε μία άλλη τηλεόραση, που ο καημένος με την έννοια ότι βγαίνει και θέλει να πουλήσει, το "τσιμπάει" πάρα πολύ. Καταλαβαίνω από τα μούτρα του ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Τώρα αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Από την άλλη σχετικά με τα πλάνα και συμφωνώ απολύτως με την Ιωάννα (δείτε εδώ το ξέσπασμά της), με στενοχωρεί πάρα πάρα πολύ το εξής κι από τις εκπομπές που έκαναν την αναπαραγωγή. Ότι αν δεν ήταν η Ιωάννα κι ήταν μία πολιτικός ή ένας άνδρας που ήταν με την παρέα του, δεν θα το έπαιζε κανείς. Το ότι είναι η Ιωάννα που πολλές φορές το όνομά της πρωταγωνιστεί σε τίτλους και άθελά της, το ότι είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, φοράει μαγιό και φαίνεται το σώμα της την κάνει πιο εύκολα προσβάσιμη να παίξουμε, να μιλήσουμε, να χαρακτηρίσουμε. Τελευταία φορά θυμάμαι την κ. Στάη, της είχαν βγάλει φωτογραφίες παπαράτσι κι έγιναν δικαστήρια και νομίζω τα κέρδισε κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.